Com la genòmica pot ajudar en la problemàtica del «gust de suro» del vi
Caparros Ruíz, David (Centre de Recerca en Agrigenòmica)

Additional title: Cómo la genómica puede ayudar en la problemática del «sabor a corcho» del vino
Date: 2024
Abstract: El grup d'investigació del Centre de Recerca en Agrigenòmica (CRAG) liderat pel professor David Caparrós-Ruiz ha participat en el projecte Cork2Wine, un projecte coordinat per l'empresa surera Francisco Oller SA que busca trobar solucions a la problemàtica del «gust de suro» del vi.
Abstract: El grupo de investigación del Centre de Recerca en Agrigenòmica (CRAG) liderado por el profesor David Caparrós-Ruiz, ha participado en el proyecto Cork2Wine, coordinado por la empresa del sector del corcho Francisco Oller, que busca encontrar soluciones a la problemática del «sabor a corcho» del vino.
Rights: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, sempre que no sigui amb finalitats comercials, i sempre que es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Language: Català i Castellà
Document: Article ; divulgació ; Versió publicada
Published in: UAB divulga, Gener 2024, ISSN 2014-6388



Català
3 p, 551.0 KB

Español
3 p, 583.5 KB

The record appears in these collections:
Research literature > UAB research groups literature > Research Centres and Groups (research output) > Experimental sciences > CRAG (Centre for Research in Agricultural Genomics)
Articles > Published articles > UAB Divulga
Articles > Dissemination

 Record created 2024-02-12, last modified 2024-05-31



   Favorit i Compartir