visitant ::
identificació
|
|||||||||||||||
Cerca | Lliura | Ajuda | Servei de Biblioteques | Sobre el DDD | Català English Español |
Pàgina inicial > Articles > Articles publicats > Com la genòmica pot ajudar en la problemàtica del «gust de suro» del vi |
Títol variant: | Cómo la genómica puede ayudar en la problemática del «sabor a corcho» del vino |
Data: | 2024 |
Resum: | El grup d'investigació del Centre de Recerca en Agrigenòmica (CRAG) liderat pel professor David Caparrós-Ruiz ha participat en el projecte Cork2Wine, un projecte coordinat per l'empresa surera Francisco Oller SA que busca trobar solucions a la problemàtica del «gust de suro» del vi. |
Resum: | El grupo de investigación del Centre de Recerca en Agrigenòmica (CRAG) liderado por el profesor David Caparrós-Ruiz, ha participado en el proyecto Cork2Wine, coordinado por la empresa del sector del corcho Francisco Oller, que busca encontrar soluciones a la problemática del «sabor a corcho» del vino. |
Drets: | Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, sempre que no sigui amb finalitats comercials, i sempre que es reconegui l'autoria de l'obra original. |
Llengua: | Català i Castellà |
Document: | Article ; divulgació ; Versió publicada |
Publicat a: | UAB divulga, Gener 2024, ISSN 2014-6388 |
Català 3 p, 551.0 KB |
Español 3 p, 583.5 KB |