Com la genòmica pot ajudar en la problemàtica del «gust de suro» del vi
Caparros Ruíz, David (Centre de Recerca en Agrigenòmica)

Títol variant: Cómo la genómica puede ayudar en la problemática del «sabor a corcho» del vino
Data: 2024
Resum: El grup d'investigació del Centre de Recerca en Agrigenòmica (CRAG) liderat pel professor David Caparrós-Ruiz ha participat en el projecte Cork2Wine, un projecte coordinat per l'empresa surera Francisco Oller SA que busca trobar solucions a la problemàtica del «gust de suro» del vi.
Resum: El grupo de investigación del Centre de Recerca en Agrigenòmica (CRAG) liderado por el profesor David Caparrós-Ruiz, ha participado en el proyecto Cork2Wine, coordinado por la empresa del sector del corcho Francisco Oller, que busca encontrar soluciones a la problemática del «sabor a corcho» del vino.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, sempre que no sigui amb finalitats comercials, i sempre que es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Llengua: Català i Castellà
Document: Article ; divulgació ; Versió publicada
Publicat a: UAB divulga, Gener 2024, ISSN 2014-6388



Català
3 p, 551.0 KB

Español
3 p, 583.5 KB

El registre apareix a les col·leccions:
Documents de recerca > Documents dels grups de recerca de la UAB > Centres i grups de recerca (producció científica) > Ciències > CRAG (Centre de Recerca en Agrigenòmica)
Articles > Articles publicats > UAB Divulga
Articles > Articles de divulgació

 Registre creat el 2024-02-12, darrera modificació el 2024-03-10



   Favorit i Compartir