El archivo y la biblioteca en casa : las bases de datos de historia y cómo acceder a ellas
Andreassi Cieri, Alejandro (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament d'Història Moderna i Contemporània)
Canales Gili, Esteban (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament d'Història Moderna i Contemporània)

Data: 2005
Resum: El artículo ofrece una selección cualitativa y comentada de bases de datos útiles para historiadores y se divide en dos secciones: 1. bases de datos ofrecidas por la Universitat Autònoma de Barcelona y 2. bases de datos de acceso libre o de pago.
Resum: L'article ofereix una selecció qualitativa i comentada de bases de dades útils per a historiadors i es divideix en dues seccions: 1. bases de dades oferides per la Universitat Autónoma de Barcelona i 2. bases de dades d'accés lliure o de pagament.
Resum: The article offers a qualitative and commented selection of data bases for historians. It is divided in two parts: 1. Data bases offers by UAB and 2. Data bases free or payment.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial i la comunicació pública de l'obra, sempre que no sigui amb finalitats comercials, i sempre que es reconegui l'autoria de l'obra original. No es permet la creació d'obres derivades. Creative Commons
Llengua: Castellà
Document: Article ; recerca ; Versió publicada
Matèria: Archivos ; Bases de datos ; Historia ; UAB ; Arxius ; Bases de dades ; Biblioteca ; Història ; Archives ; Data Bases ; Internet ; History ; Library
Publicat a: HMiC, N. 3 (2005) p. 211-220, ISSN 1696-4403

Adreça alternativa: https://raco.cat/index.php/HMiC/article/view/22071


10 p, 77.9 KB

El registre apareix a les col·leccions:
Articles > Articles de recerca
Articles > Articles publicats

 Registre creat el 2008-09-30, darrera modificació el 2022-07-01



   Favorit i Compartir