Fruit peel powder by using the Cavendish variety of Musa acuminata : a potential alternative to reduce food waste in Sant Cugat del Vallès
Pons García, Maria
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Biociències

Date: 2024
Note: Treball de fi de grau amb metodologia d'Aprenentatge Basat en Reptes (ABR)
Rights: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, i la comunicació pública de l'obra, sempre que no sigui amb finalitats comercials, i sempre que es reconegui l'autoria de l'obra original. No es permet la creació d'obres derivades. Creative Commons
Language: Anglès
Studies: Biotecnologia [2500253]
Study plan: Grau en Biotecnologia [815]
Document: Treball final de grau ; Text
Subject: Food waste ; Musa acuminata



2 p, 1.2 MB

The record appears in these collections:
Research literature > Bachelor's degree final project > Biosciences Faculty

 Record created 2024-07-19, last modified 2025-05-21



   Favorit i Compartir