|
|
|||||||||||||||
|
Cerca | Lliura | Ajuda | Servei de Biblioteques | Sobre el DDD | Català English Español | |||||||||
| Pàgina inicial > Documents gràfics i multimèdia > Fotografies > Paté de Carnestoltes: recepta |
| Títol variant: | Paté de Carnaval: receta |
| Títol variant: | Carnival paté: recipe |
| Data: | 2025 |
| Resum: | Se presenta la receta del Paté de Carnaval, con fotos de los ingredientes (no de todos), la preparación y el plato en su presentación final. |
| Resum: | Es presenta la recepta del Paté de Carnestoltes. |
| Nota: | Memòria gastronòmica digital |
| Drets: | Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, sempre i quan aquestes es distribueixin sota la mateixa llicència que regula l'obra original i es reconegui l'autoria. |
| Col·lecció: | Memòria gastronòmica digital |
| Document: | Image |
| Matèria: | Paté de Carnaval ; Receta ; Carne ; Cerdo ; Carnival ; Recipe ; Meat ; Pork ; Paté de Carnestoltes ; Recepta ; Carn ; Porc |
5 p, 429.6 KB |
Ingredientes: la carne de la cabeza, ya desmenuzada y fría 1024x683, 602.6 KB |
Ingredientes: las 3 lenguas cocidas y cortadas a rodajas 1024x683, 594.1 KB |
Ingredientes: vi ranci 1024x683, 547.2 KB |
Ingredientes: brandy 1024x683, 517.9 KB |
Ingredientes: vinagres y salsa Perrins 1024x683, 469.9 KB |
Ingredientes: perejil 1024x683, 583.4 KB |
Ingredientes: ciruelas pasas, 2 tipos de pasas y piñones mediterráneos 1024x683, 496.4 KB |
Ingredientes: las butifarras y las pilotes ya fritas 1024x683, 601.0 KB |
Ingredientes: pimienta negra ya molida 1024x683, 562.9 KB |
La masa con todos los ingredientes incorporados, antes de poner los huevos batidos 1024x683, 623.1 KB |
Ingredientes: huevos de payés (dan más color amarillo y sabor que los de granja) 1024x683, 511.6 KB |
Colocación en el molde antes de hornear 1024x683, 503.0 KB |
Presentación final, al salir del horno 1024x683, 543.2 KB |
Aspecto final de la masa en el molde 1024x683, 547.7 KB |
Aspecto y textura al corte, ya emplatado 1024x683, 487.4 KB |
Aspecto y textura al corte, ya emplatado 1024x683, 472.4 KB |