Google Scholar: cites
Una introducció a la química des de la cuina
Solsona Pairó, Núria

Data: 2005
Resum: L'article descriu l'experiència portada a terme durant cinc anys a l'IES Josep Pla, a quart d'ESO, per fer la introducció i estudi dels conceptes bàsics de química en un context culinari, diferent del laboratori escolar tradicional. Es descriuen els inicis i l'evolució de l'experiència, els materials i la infraestructura necessària per portar-la a terme, així com les possibilitats de continuïtat de l'experiència.
Drets: Tots els drets reservats.
Llengua: Català
Document: Article ; recerca ; Versió publicada
Matèria: Experiències didàctiques ; Treballs pràctics
Publicat a: Ciències : revista del professorat de ciències de primària i secundària, N. 1 (2005) p. 12-15, ISSN 1699-6712

Adreça original: https://revistes.uab.cat/ciencies/article/view/n1-solsona
Adreça alternativa: https://raco.cat/index.php/Ciencies/article/view/18204
DOI: 10.5565/rev/ciencies.341


4 p, 133.6 KB

El registre apareix a les col·leccions:
Articles > Articles publicats > Ciències
Articles > Articles de recerca

 Registre creat el 2006-04-18, darrera modificació el 2022-02-20



   Favorit i Compartir