Guia Digital d'Iniciació Universitària pels alumnes de Traducció i d'Interpretació
Recoder, Maria Josep (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Publicitat, Relacions Públiques i Comunicació Audiovisual)
Piqué i Huerta, Ramon (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Traducció i d'Interpretació)
Universitat Autònoma de Barcelona. Unitat d'Innovació Docent en Educació Superior.
Jornades de Campus d'Innovació Docent (2004 : Universitat Autònoma de Barcelona)

Fecha: 2004
Resumen: Un equip d'investigadors de la Facultat de Traducció i d'Interpretació està elaborant una Guia digital d'iniciació universitària pels alumnes de primer curs. L'equip va decidir passar un qüestionari a tots els alumnes de primer (maig 2003), que fou respost pel 82,81% dels matriculats aquell any, amb l'objectiu de saber: - quines eren les seves necessitats formatives, informatives i metodològiques - com se'ls podia ajudar en el seu primer any a la universitat, de manera que la seva adaptació a un nou sistema docent fos més fàcil i els permetés obtenir resultats satisfactoris en els seus estudis. L'anàlisi de l'enquesta ha permès adequar els continguts de la Guia, que serà lliurada als alumnes durant el curs 2005-06, i millorar també els programes i els processos docents de les assignatures de primer any. En el convenciment que els millors alumnes no són els que arriben a la universitat amb les millors qualificacions, sinó que són aquells que acaben la carrera havent adquirit els coneixements i les competències bàsiques que els permetran esdevenir bons professionals en el seu àmbit.
Derechos: Tots els drets reservats
Lengua: Català.
Documento: conferenceObject
Materia: Traducció ; Interpretació ; Estudiants ; Guia digital ; Enquesta ; Adaptació universitària
Publicado en: Jornades d'Innovació Docent de la UAB. Bellaterra, Catalunya, 1es : 20047 p, 91.6 KB

El registro aparece en las colecciones:
Documentos de investigación > Documentos de los grupos de investigación de la UAB > Centros y grupos de investigación (producción científica) > Artes y humanidades > Grup de recerca Tradumàtica
Contribuciones a jornadas y congresos > Jornades d’Innovació Docent de la UAB
Contribuciones a jornadas y congresos > Ponencias y comunicaciones

 Registro creado el 2009-11-25, última modificación el 2019-09-25   Favorit i Compartir