Acta de la sessió pública cel·lebrada per l'Academia de Belles Arts de la provincia de Barcelona el dia 11 d'octubre de 1857 : [Cuadro de la arquitectura cristiana de nuestro Principado y de la aurora de su renacimiento en la segunda mitad del presente siglo
Rogent, Elies, 1821-1897
Librería de Joaquín Verdaguer

Publicació: Barcelona: Joaquín Verdaguer, 1857
Descripció: 24 p.; 26 cm
Resum: Conferència discurs llegida per Elias Rogent i Amat (1821-1897) titulada: 'Cuadro de la arquitectura cristiana de nuestro Principado y de la aurora de su renacimiento. . . ' En el marc dels actes d'entrega de premis de l'Academia de Bellas Artes de Barcelona. Conté la relació dels alumnes premiats.
Resum: Conferencia discurso leída por Elias Rogent Amat (1821-1897) titulada: 'Cuadro de la arquitectura cristiana de nuestro Principado y de la aurora de su renacimiento. . . ' en el marco de los actos de entrega de premios de la Academia de Bellas Artes de Barcelona. Contiene la relación de los alumnos premiados.
Resum: Conference read by Elias Rogent Amat (1821-1897) entitled: 'Cuadro de la arquitectura cristiana de nuestro Principado y de la aurora de su renacimiento. . . ' as part of the ceremony of delivery of awards from the Academy of Fine Arts of Barcelona. It contains the list of students awarded.
Drets: Domini públic Public domain
Llengua: Castellà
Títol addicional: Cuadro de la arquitectura cristiana de nuestro Principado y de la aurora de su renacimiento en la segunda mitad del presente siglo
Col·lecció: Biblioteca Digital d'Història de l'Art Hispànic
Document: Llibre ; Text
Matèria: Arquitectura religiosa ; Catalunya ; Arquitectura catalana ; Art i simbolisme cristià
Localització: Arxiu Històric de la Ciutat de Barcelona25 p, 18.1 MB

El registre apareix a les col·leccions:
Llibres i col·leccions > Biblioteca Digital d'Història de l'Art Hispànic
Llibres i col·leccions > Llibres

 Registre creat el 2010-07-02, darrera modificació el 2024-04-10   Favorit i Compartir