Catálogo de los objetos que figuran en la exposición de artes industriales con aplicación al decorado de habitaciones inaugurada en 16 de diciembre de 1884
Imprenta de Jaime Jepús

Publicació: Barcelona : Imprenta de Jaime Jepús, 1884
Descripció: 20 p.; 21 cm
Resum: Catàleg inventari de l'exposició organitzada per l'Instituto de Fomento del Trabajo Nacional dedicada a la decoració d'interiors. La mostra està divida en seccions: de dibuixos i brodats, tel·les, catifes, bronzes, mobles, galeries i mènsules, objectes de marbre, rajoles i mosaics, i ceràmica.
Resum: Catálogo inventario de la exposición organizada por el Instituto de Fomento del Trabajo Nacional dedicada a la decoración de interiores. La muestra está dividida en secciones: de dibujos y bordados, telas, alfombras, bronces, muebles, galerías y ménsulas, objetos de mármol, azulejos y mosaicos, y cerámica.
Resum: Inventory catalogue of the exhibition organized by the Instituto de Fomento del Trabajo Nacional dedicated to interior decoration. The exhibition is divided into the following sections: drawings and embroidery, fabrics, rugs, bronzes, furniture, galleries and brackets, works of marble, tiles and mosaics, and ceramics.
Nota: A la part superior de la portada: Instituto de Fomento del Trabajo Nacional
Drets: Domini públic Public domain
Llengua: Castellà
Col·lecció: Biblioteca Digital d'Història de l'Art Hispànic
Document: Llibre ; Text
Matèria: Arts decoratives ; Exposicions ; S. XIX ; Catalunya
Localització: Biblioteca de Catalunya



22 p, 9.2 MB

El registre apareix a les col·leccions:
Llibres i col·leccions > Biblioteca Digital d'Història de l'Art Hispànic
Llibres i col·leccions > Llibres

 Registre creat el 2010-07-02, darrera modificació el 2024-04-10



   Favorit i Compartir