Monografía del Monasterio de Santa María de Junqueras de Barcelona : con arreglo al programa de la Sociedad Económica Barcelonesa de Amigos del Pais y en opción al premio 5º de los que ofrece adjudicar el día 19 de Noviembre 1864
Garriga Roca, Miquel, 1804-1888
Tipografia La Academia

Publicació: Barcelona : Tip. la Academia, 1899
Descripció: 31 p. : il.; 28 cm
Resum: Monografia del monestir barceloní de Santa Maria de Junqueres. Memòria descriptiva histórico artística amb dibuixos de la planta, l'alçat, seccions i detalls del conjunt arquitectònic. Forma part de la col·lecció d'obres editades per la institució professional Asociación de Arquitectos de Cataluña, promotora del patrimoni arquitectònic català, a partir dels estudis realitzats pels propis membres de l'Associació, que després verificaven amb excursions als edificis.
Resum: Monografía del monasterio barcelonés de Santa María de Junqueres. Memoria descriptiva histórico artística con dibujos de la planta, el alzado, secciones y detalles del conjunto arquitectónico. Forma parte de la colección de obras editadas por la institución profesional Asociación de Arquitectos de Cataluña, promotora del patrimonio arquitectónico catalán, a partir de los estudios realizados por los propios miembros de la Asociación, quienes después verificaban con excursiones a los edificios.
Resum: Monograph on the monastery of Santa Maria de Junqueres in Barcelona, descriptive historical and artistic memory with drawings of the plant, the elevation, sections and architectural details. Part of the collection of works published by the professional institution Asociación de Arquitectos de Cataluña, promoting Catalan architectural heritage, from the studies conducted by the Association members themselves that later verified with excursions to each one of the buildings.
Drets: Domini públic Public domain
Llengua: Castellà
Col·lecció: Biblioteca Digital d'Història de l'Art Hispànic
Document: Llibre ; Text
Matèria: Monestir de Santa Maria de Jonqueres
Localització: Biblioteca de Catalunya33 p, 23.6 MB

El registre apareix a les col·leccions:
Llibres i col·leccions > Biblioteca Digital d'Història de l'Art Hispànic
Llibres i col·leccions > Llibres

 Registre creat el 2010-07-06, darrera modificació el 2024-04-10   Favorit i Compartir