Home > Articles > Published articles > Trichinella: epidemiología y nuevas perspectivas de inspección sanitaria en carnes de equino (I) |
Date: | 2001 |
Abstract: | El presente artículo obtuvo el Primer Premio del VI Concurso ADITSIC de trabajos sobre inspección y calidad de la carne. Se trata de una revisión sobre la epidemiología de la Trichinella en la que se muestran los últimos hallazgos sobre la investigación de las triquinas en las carnes de equino. |
Rights: | Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial i la comunicació pública de l'obra, sempre que no sigui amb finalitats comercials, i sempre que es reconegui l'autoria de l'obra original. No es permet la creació d'obres derivades. |
Language: | Castellà |
Series: | Trichinella |
Document: | Article ; recerca ; Versió publicada |
Subject: | Trichinella ; Epidemiologia ; Inspección sanitaria ; Carnes equino ; Epidemiology ; Health inspection ; Equine meats ; Inspecció sanitària ; Carns equí ; Carn de Cavall ; Escorxadors ; Zoonosi |
Published in: | Eurocarne, Núm. 94 (Març 2001) , p. 1-9, ISSN 1132-2675 |
9 p, 133.9 KB |