Date: |
2001 |
Abstract: |
Segunda parte del artículo sobre la Trichinella que obtuvo el primer premio del VI Concurso ADITSIC para trabajos relacionados con "La inspección y la calidad de la carne". En esta ocasión se abordan las medidas preventivas de la enfermedad y las nuevas perspectivas de inspección sanitaria en carnes de equino. |
Rights: |
Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, i la comunicació pública de l'obra, sempre que no sigui amb finalitats comercials, i sempre que es reconegui l'autoria de l'obra original. No es permet la creació d'obres derivades. ![Creative Commons](/img/licenses/by-nc-nd.ico) |
Language: |
Castellà |
Series: |
Trichinella |
Document: |
Article ; recerca ; Versió publicada |
Subject: |
Trichinella ;
Epidemiologia ;
Inspección sanitaria ;
Carnes equino ;
Epidemiology ;
Health inspection ;
Equine meats ;
Inspecció sanitària ;
Carns equí ;
Carn de Cavall ;
Escorxadors ;
Zoonosi |
Published in: |
Eurocarne, Núm. 95 (Abril 2001) , p. 1-5, ISSN 1132-2675 |