Avaluació de nous algorismes per a la creació de camins entre nodes de la xarxa TOR
Alquézar i Mora, Esteve
Castillo Pérez, Sergio
Universitat Autònoma de Barcelona. Escola d'Enginyeria

Fecha: 2010
Descripción: 72 p.
Resumen: En este proyecto se presenta un estudio y una implementación sobre estrategias de selección de nodos de la red TOR. Para esto en una primera parte teorica se da a conocer todo lo que comportan las redes anónimas y su implementación en diferentes entornos. A continuación se estudian los requerimientos y la viabilidad del proyecto. Finalmente exponemos el diseño y desarrollo de los distintos algoritmos propuestos juntamente con las pruebas realizadas y las conclusiones a las que se ha llegado.
Resumen: En aquest projecte es presenta un estudi i una implementació sobre estratègies de selecció de nodes de la xarxa TOR. Per això es mostra en una primera part teòrica on es dóna a conèixer tot el que comporten les xarxes anònimes i la seva implantació en diferents entorns. A continuació s'estudien els requeriments i viabilitat del projecte. Finalment exposem el disseny i desenvolupament dels diferents algorismes proposats juntament amb les proves realitzades i les conclusions a les que s'ha arribat.
Resumen: This project presents a study and an implementation on selection strategies TOR network nodes. For this reason, we present in a first theoretical part wich is made known all that behave anonymous networks and it's implementation in different environments. Here we study the requirements and viability of the project. Finally we discuss the design and development of individual proposed algorithms together with the testing results and conclusions we have reached.
Derechos: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús de Creative Commons, amb la qual es permet copiar, distribuir i comunicar públicament l'obra sempre que se'n citin l'autor original, la universitat i l'escola i no se'n faci cap ús comercial ni obra derivada, tal com queda estipulat en la llicència d'ús Creative Commons
Lengua: Català
Titulación: Enginyeria Informàtica / Computer Engineering [4314660]
Colección: Escola d'Enginyeria. Projectes i treballs de final de carrera. Enginyeria Informàtica
Documento: Treball final de grau
Materia: Ordinadors, Xarxes d' ; Arquitectura ; Algorismes computacionals ; Protocols de xarxes d'ordinadors



72 p, 1.0 MB

El registro aparece en las colecciones:
Documentos de investigación > Trabajos de investigación y proyectos de final de carrera > Ingeniería. TFM

 Registro creado el 2011-04-04, última modificación el 2022-07-16



   Favorit i Compartir