Exposición de la heráldica en el arte : catálogo-guía : Madrid, mayo-junio 1945
Saltillo, Miguel Lasso de la Vega y López de Tejada, Marquès del
Sociedad Española de Amigos del Arte

Publicació: Madrid : Sociedad Española de Amigos del Arte, 1945
Descripció: 72 p. ; 16 cm
Resum: Catàleg inventari de la Exposición de la Heráldica en el arte organitzada per la Sociedad Española de Amigos del Arte, l’any 1945. Catàleg guia sense il·lustracions i petit format que s’oferia als visitants de la mostra. L'escrit introductori a càrrec del president de la comissió organitzadora Miguel Lasso de la Vega, Marquès del Saltillo, precedeix la relació de les peces amb el nom del propietari o expositor.
Resum: Catálogo inventario de la Exposición de la Heráldica en el arte organizada por la Sociedad Española de Amigos del Arte en 1945. Catálogo guía, sin ilustraciones y de pequeño formato que se ofrecía a los visitantes de la muestra. El escrito introductorio de la exposición a cargo de Miguel Lasso de la Vega, Marquès del Saltillo, precede la relación de las piezas con el nombre del propietario o expositor.
Resum: Inventory catalogue of the Exposición de la Heráldica en el arte (Exhibition of Heraldry in Art) organized by the Sociedad Española de Amigos del Arte in 1945. Small guide catalogue without illustrations offered to visitors of the exhibition. The catalogue contains an introductory text written by the president of the organizing committee, Miguel Lasso de la Vega, Marquès del Saltillo, preceding the list of information sheets with the name of the owner or exhibitor.
Nota: Bibliografia
Nota: Catàleg de l'exposició a la Biblioteca Nacional, any 1945
Nota: Text de Miguel Lasso de la Vega
Nota: Forma part del projecte: Biblioteca Digital d'Història de l'Art Hispànic (UAB)
Nota: Reproducció electrònica. Bellaterra : Universitat Autònoma de Barcelona. Servei de Biblioteques, 2011. Reproducció de l'original de la Biblioteca de la Universidad Complutense de Madrid
Drets: Aquesta obra ha estat identificada com a lliure de restriccions d'ús conegudes segons la llei de propietat intel·lectual, incloent-hi els drets afins. Podeu copiar, modificar i distribuir l'obra, així com fer-ne comunicació pública, fins i tot amb finalitat comercial, sense necessitat de demanar permís. Public domain
Llengua: Castellà
Document: Text ; Text ; book
Matèria: Heràldica en l'art ; Exposicions73 p, 5.6 MB

El registre apareix a les col·leccions:
Llibres i col·leccions > Biblioteca Digital d'Història de l'Art Hispànic
Llibres i col·leccions > Llibres

 Registre creat el 2011-07-22, darrera modificació el 2017-10-21   Favorit i Compartir