Exposición de la heráldica en el arte : catálogo-guía : Madrid, mayo-junio 1945
Saltillo, Miguel Lasso de la Vega y López de Tejada, Marquès del
Sociedad Española de Amigos del Arte

Imprint: Madrid : Sociedad Española de Amigos del Arte, 1945
Description: 72 p. ; 16 cm
Abstract: Catàleg inventari de la Exposición de la Heráldica en el arte organitzada per la Sociedad Española de Amigos del Arte, l’any 1945. Catàleg guia sense il·lustracions i petit format que s’oferia als visitants de la mostra. L'escrit introductori a càrrec del president de la comissió organitzadora Miguel Lasso de la Vega, Marquès del Saltillo, precedeix la relació de les peces amb el nom del propietari o expositor.
Abstract: Catálogo inventario de la Exposición de la Heráldica en el arte organizada por la Sociedad Española de Amigos del Arte en 1945. Catálogo guía, sin ilustraciones y de pequeño formato que se ofrecía a los visitantes de la muestra. El escrito introductorio de la exposición a cargo de Miguel Lasso de la Vega, Marquès del Saltillo, precede la relación de las piezas con el nombre del propietario o expositor.
Abstract: Inventory catalogue of the Exposición de la Heráldica en el arte (Exhibition of Heraldry in Art) organized by the Sociedad Española de Amigos del Arte in 1945. Small guide catalogue without illustrations offered to visitors of the exhibition. The catalogue contains an introductory text written by the president of the organizing committee, Miguel Lasso de la Vega, Marquès del Saltillo, preceding the list of information sheets with the name of the owner or exhibitor.
Note: Bibliografia
Note: Catàleg de l'exposició a la Biblioteca Nacional, any 1945
Note: Text de Miguel Lasso de la Vega
Note: Forma part del projecte: Biblioteca Digital d'Història de l'Art Hispànic (UAB)
Note: Reproducció electrònica. Bellaterra : Universitat Autònoma de Barcelona. Servei de Biblioteques, 2011. Reproducció de l'original de la Biblioteca de la Universidad Complutense de Madrid
Rights: Aquesta obra ha estat identificada com a lliure de restriccions d'ús conegudes segons la llei de propietat intel·lectual, incloent-hi els drets afins. Podeu copiar, modificar i distribuir l'obra, així com fer-ne comunicació pública, fins i tot amb finalitat comercial, sense necessitat de demanar permís. Public domain
Language: Castellà
Document: Text ; Text ; book
Subject: Heràldica en l'art ; Exposicions73 p, 5.6 MB

The record appears in these collections:
Books and collections > Biblioteca Digital d'Història de l'Art Hispànic
Books and collections > Books

 Record created 2011-07-22, last modified 2017-10-21   Favorit i Compartir