Conferències per l'Any de la Química
Mora Casanova, Jordi

Additional title: Conferencias por el Año de la Química
Date: 2011
Abstract: Les últimes setmanes han estat força intenses pel que fa a les activitats proposades dins de l'Any de la Química. Dins la sèrie de conferències "Químics difonent Química", el mes de febrer va arribar a la seva fi amb la conferència d'Ernesto Carmona "Molècules dímeres amb enllaços metall-metall" i, ja al març, Santiago Álvarez va sorprendre amb la seva perspectiva sobre les relacions entre química i música amb la seva xerrada "Química i música, l'estranya parella". Per altra banda, el cicle "La química t'envolta" va celebrar una sessió doble amb Josep Font i Xavier Duran i les seves respectives visions sobre les molècules importants a les nostres vides.
Abstract: Las últimas semanas han sido bastante intensas en cuanto a las actividades propuestas dentro del Año de la Química. Dentro de la serie de conferencias "Químicos difundiendo Química", el mes de febrero llegó a su fin con la conferencia de Ernesto Carmona "Moléculas dímeras con enlaces metal-metal" y, ya en marzo, Santiago Álvarez sorprendió con su perspectiva sobre las relaciones entre química y música con su charla "Química y música, la extraña pareja". Por otra parte, el ciclo "La química te rodea" celebró una sesión doble con Josep Font y Xavier Duran y sus respectivas visiones sobre las moléculas importantes en nuestras vidas.
Rights: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan aquestes es distribueixin sota la mateixa llicència que regula l'obra original i es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Language: Català i Castellà
Document: Article ; divulgació ; Versió publicada
Published in: UAB divulga, Marzo 2011, p. 1-2, ISSN 2014-6388



Català
2 p, 206.9 KB

Español
2 p, 106.4 KB

The record appears in these collections:
Articles > Published articles > UAB Divulga
Articles > Dissemination

 Record created 2011-12-13, last modified 2022-02-13



   Favorit i Compartir