Síntesi de nanopartícules a gran escala amb major eficiència
Gómez de Pedro, Sara (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Química)

Títol variant: Síntesis de nanopartículas a gran escala con mayor eficiencia
Data: 2011
Resum: El gran interès que han despertat els productes de nanopartícules, ha generat la necessitat de tenir a l'abast processos de síntesi que puguin ser aplicables en plantes pilot. La dificultat de controlar certs paràmetres del procés pot superar-se amb una síntesi contínua en microsistemes de flux, encara que els materials emprats habitualment tenen certs inconvenients. Un equip del Grup de Sensors i Biosensors, del Departament de Química, ha desenvolupat un innovador sistema per microflux utilitzant un material ceràmic que simplifica el muntage de la instal·lació i la monitorització del procés amb components electrònics.
Resum: El gran interés que han despertado los productos de nanopartículas ha generado la necesidad de tener al alcance procesos de síntesis que puedan ser aplicables en plantas piloto. La dificultad de controlar ciertos parámetros del proceso puede superarse con una síntesis continua en microsistemas de flujo, aunque los materiales empleados habitualmente tienen ciertos inconvenientes. Un equipo del Grupo de Sensores y Biosensores, del Departamento de Química, ha desarrollado un innovador sistema con microflujo utilizando un material cerámico que simplifica el montaje de la instalación y la monitorización del proceso con componentes electrónicos.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan aquestes es distribueixin sota la mateixa llicència que regula l'obra original i es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Llengua: Català i Castellà
Document: Article ; divulgació ; Versió publicada
Publicat a: UAB divulga, Gener 2011, p. 1-2, ISSN 2014-6388



Català
2 p, 273.9 KB

Español
3 p, 182.1 KB

El registre apareix a les col·leccions:
Articles > Articles publicats > UAB Divulga
Articles > Articles de divulgació

 Registre creat el 2011-12-15, darrera modificació el 2022-02-13



   Favorit i Compartir