Estudien el paper de la citoquina IL-10 en el desenvolupament de la circovirosi porcina
Crisci, Elisa (Institut de Recerca i Tecnologia Agroalimentàries. Centre de Recerca en Sanitat Animal)
Montoya González, Maria (Institut de Recerca i Tecnologia Agroalimentàries)

Títol variant: Estudian el papel de la citoquina IL-10 en el desarrollo de la circovirosis porcina
Títol variant: Research on the role of the cytokine IL-10 in the development of porcine circovirus
Data: 2010
Resum: El grup de immunologia del CReSA (Centre de Recerca en Sanitat Animal), ha descrit per primera vegada la caracterització fenotípica de les cèl·lules productores d'IL-10 en un òrgan limfoide de porcs afectats naturalment amb la síndrome d'aprimament multisistèmic post deslletament o circovirosi porcina, una malaltia que provoca el retardament en el creixement i la mort durant els primers mesos de vida del porc.
Resum: El grupo de inmunología del CReSA (Centre de Recerca en Sanitat Animal), ha descrito por primera vez la caracterización fenotípica de las células productoras de IL-10 en un órgano linfoide de cerdos afectados naturalmente con el síndrome del desmedro multisistémico post destete o circovirosis porcina.
Resum: The immunology group of CReSA (Centre de Recerca en Sanitat Animal), UAB-IRTA, describe for the first time the phenotypic characterisation of IL-10 producing cells in a lymphoid organ of pigs with naturally occurring postweaning multisystemic wasting syndrome, a disease which produces growth delay and death during the first months of life of the piglet.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan aquestes es distribueixin sota la mateixa llicència que regula l'obra original i es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Llengua: Català, Castellà i Anglès
Document: Article ; divulgació ; Versió publicada
Publicat a: UAB divulga, Novembre 2010, p. 1-2, ISSN 2014-6388



Català
2 p, 239.5 KB

Español
3 p, 122.5 KB

English
2 p, 121.7 KB

El registre apareix a les col·leccions:
Articles > Articles publicats > UAB Divulga
Articles > Articles de divulgació

 Registre creat el 2011-12-15, darrera modificació el 2022-03-28



   Favorit i Compartir