Austria : un nou enfocament per a l'avaluacio de la sostenibilitat
Rodríguez-Labajos, Beatriz (Universitat Autònoma de Barcelona. Institut de Ciència i Tecnologia Ambientals)

Títol variant: Austria : Un nuevo enfoque para la evaluación de la sostenibilidad
Títol variant: Austria : A new approach for the assessment of sustainability
Data: 2009
Resum: De què depèn la sostenibilitat del desenvolupament humà? Respón a aspectes econòmics com el creixement de la renda? Té a veure amb una dimensió ecològica? Potser descansa en elements socials, com una distribució cada vegada més equitativa de l'ingrés? Hi ha força acord en reconèixer que no rau en l'evolució de una sóla d'aquestes dimensions, sinó d'un progres armónic de totes plegades. El present estudi es desenvolupa en el marc dels interessos d'investigació i experiència del Grup de Recerca en Economia Ecològica de l'Institut de Ciència i Tecnologia Ambientals (ICTA), i ha estat recentment publicat a la revista Ecological Economics.
Resum: ¿De qué depende la sostenibilidad del desarrollo humano? ¿Responde a aspectos económicos como el crecimiento de la renta? ¿Tiene que ver con una dimensión ecológica? ¿Descansa quizás en elementos sociales, como una distribución cada vez más equitativa del ingreso? Hay bastante acuerdo al reconocer que no radica en la evolución de una sola de estas dimensiones, sino en un progreso armónico de su conjunto. El estudio se desarrolla en el marco de las actividades y experiencia del Grupo de Investigación en Economía Ecológica del Instituto de Ciencia y Tecnología Ambientales (ICTA), y ha sido recientemente publicado en la revista Ecological Economics.
Resum: What does the sustainability of human development depend upon? Can it be measured by income growth? Is it related to an ecological dimension? Does it rely on social constituents such as a more equitable income distribution? There is agreement when recognizing that what matters is not the individual progress of these elements, but their joint improvement. The study was developed in the frame of the research interests and expertise of the Ecological Economics Research Group of the Institute of Environmental Science and Technology (ICTA), and recently published in the journal Ecological Economics.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan aquestes es distribueixin sota la mateixa llicència que regula l'obra original i es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Llengua: Català, Castellà i Anglès
Document: Article ; divulgació ; Versió publicada
Publicat a: UAB divulga, Desembre 2009, p. 1-2, ISSN 2014-6388



Català
2 p, 208.8 KB

Español
3 p, 118.5 KB

English
3 p, 118.5 KB

El registre apareix a les col·leccions:
Documents de recerca > Documents dels grups de recerca de la UAB > Centres i grups de recerca (producció científica) > Ciències > Institut de Ciència i Tecnologia Ambientals (ICTA)
Articles > Articles publicats > UAB Divulga
Articles > Articles de divulgació

 Registre creat el 2012-02-20, darrera modificació el 2023-10-01



   Favorit i Compartir