La bioinformàtica en l'estudi de la diversitat genètica
Casillas Viladerrams, Sònia (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Genètica i de Microbiologia)

Títol variant: La bioinformática en el estudio de la diversidad genética
Data: 2008
Resum: La variació genètica és clau per entendre la gran diversitat d'éssers vius que poblen la Terra, així com també les diferències que existeixen entre els individus d'una mateixa espècie. Aquesta tesi estudia aquest fenomen, mitjançant el desenvolupament d'eines bioinformàtiques per a l'extracció i l'anàlisi de seqüències de DNA, la generació de bases de dades de diversitat genètica i la prova d'hipòtesis a partir de seqüències de diferents espècies i regions del genoma.
Resum: La variación genética es clave para entender la diversidad de seres vivos, así como las diferencias entre los individuos de una misma especie. Esta tesis estudia este fenómeno mediante el desarrollo de herramientas bioinformáticas para la extracción y análisis de secuencias de ADN, la generación de bases de datos de diversidad genética, y la comprobación de hipótesis a partir de secuencias de diferentes especies y regiones del genoma.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan aquestes es distribueixin sota la mateixa llicència que regula l'obra original i es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Llengua: Català i Castellà
Document: Article ; divulgació ; Versió publicada
Publicat a: UAB divulga, Maig 2008, p. 1-2, ISSN 2014-6388



Català
2 p, 169.0 KB

Español
3 p, 219.6 KB

El registre apareix a les col·leccions:
Articles > Articles publicats > UAB Divulga
Articles > Articles de divulgació

 Registre creat el 2012-02-24, darrera modificació el 2023-10-01



   Favorit i Compartir