Teatre de l'Oprimit : Paulo Freire i Augusto Boal
Baraúna, Tânia (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Pedagogia Sistemàtica i Social)

Títol variant: Teatro del Oprimido : Paulo Freire y Augusto Boal
Títol variant: Oppressed Man Theatre : Paulo Freire and Augusto Boal
Data: 2008
Resum: Aquesta tesi explora les dimensions socioeducatives del Teatre de l'Oprimit, d'Augusto Boal, i les seves interrelacions amb la Pedagogia de l'Oprimit, de Paulo Freire. La metodologia del Teatre de l'Oprimit pot ser utilitzada en el procés educatiu, ja que permet l'intercanvi de coneixements i experiències, i facilita les discussions dels problemes socials.
Resum: Esta tesis explora las dimensiones socio educativas del Teatro del Oprimido, de Augusto Boal, y sus interrelaciones con la Pedagogía del Oprimido de Paulo Freire. La metodología del Teatro del Oprimido puede ser utilizada en el proceso educacional, ya que permite el intercambio de conocimientos y experiencias, y facilita las discusiones de los problemas sociales.
Resum: This PhD thesis explores the social educative dimensions of the Oppressed Man Theatre, by Augusto Boal, and how it relates to the Oppressed Man Pedagogy, by Paulo Freire. The methodology of the Oppressed Man Theatre can be used in the educational process, as it allows the exchange of knowledge and experiences, and facilitates debates on social problems.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan aquestes es distribueixin sota la mateixa llicència que regula l'obra original i es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Llengua: Català, Castellà i Anglès
Document: Article ; divulgació ; Versió publicada
Publicat a: UAB divulga, Gener 2008, p. 1-2, ISSN 2014-6388



Català
2 p, 190.0 KB

Español
3 p, 138.2 KB

English
3 p, 139.1 KB

El registre apareix a les col·leccions:
Articles > Articles publicats > UAB Divulga
Articles > Articles de divulgació

 Registre creat el 2012-02-29, darrera modificació el 2022-02-13



   Favorit i Compartir