Nou avenç en teràpia gènica
Chillón Rodríguez, Miguel (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Bioquímica i de Biologia Molecular)

Títol variant: Nuevo avance en terapia génica
Títol variant: Progress in gene therapy
Data: 2007
Resum: Un grup d'investigadors del CBATEG de la UAB, dirigit pel doctor Miguel Chillón, ha descrit el desenvolupament d'un sistema nou de producció d'adenovirus d'última generació (utilitzats com a vectors per a tractaments de teràpia gènica) que permet reduir, significativament, els inconvenients que existeixen fins ara per realitzar assaigs en humans. La UAB ha patentat recentment aquesta tècnica.
Resum: Un grupo de investigadores del CBATEG de la UAB, dirigido por el doctor Miguel Chillón, ha descrito el desarrollo de un nuevo sistema de producción de adenovirus de última generación (utilizados como vectores para tratamientos de terapia génica) que permite reducir significativamente los inconvenientes existentes hasta ahora para realizar ensayos en humanos. La UAB ha patentado recientemente esta técnica.
Resum: A group of CTABEG researchers, directed by Dr Miguel Chillon, describe the development of a new method for producing last-generation adenoviruses (used as vectors in gene therapy) which significantly reduce the inconveniences that existed until now in clinical trials carried out with humans. This method has been recently patented by the UAB.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan aquestes es distribueixin sota la mateixa llicència que regula l'obra original i es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Llengua: Català, Castellà i Català
Document: Article ; divulgació ; Versió publicada
Publicat a: UAB divulga, Desembre 2007, p. 1-2, ISSN 2014-6388



Català
2 p, 124.4 KB

Español
3 p, 118.6 KB

English
2 p, 106.5 KB

El registre apareix a les col·leccions:
Articles > Articles publicats > UAB Divulga
Articles > Articles de divulgació

 Registre creat el 2012-03-01, darrera modificació el 2024-06-01



   Favorit i Compartir