Un fàrmac difícil de substituir
Bonjoch, Anna (Institut Germans Trias i Pujol. Institut de Recerca de la Sida IrsiCaixa)
Universitat Autònoma de Barcelona

Título variante: Un fármaco difícil de sustituir
Fecha: 2007
Resumen: Sovint, els fàrmacs que s'administren als pacients per tractar malalties comporten algun efecte advers. Aquest és el cas de l'enfurtivida, que s'utilitza per evitar l'augment de les mutacions de resistència del VIH. Científics de l'Hospital Germans Trias i Pujol han estudiat què passa si es redueix l'administració d'aquest fàrmac en pacients que han respost bé a la teràpia.
Resumen: A menudo, los fármacos que se administran a los pacientes para tratar enfermedades comportan algún efecto adverso. Ése es el caso de la enfuvirtida, que se utiliza para evitar el aumento de las mutaciones de resistencia del VIH. Científicos del Hospital Germans Trias i Pujol han estudiado qué pasa si se reduce la administración de este fármaco en pacientes que han respondido bien a la terapia.
Derechos: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan aquestes es distribueixin sota la mateixa llicència que regula l'obra original i es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Lengua: Català i Castellà
Documento: Article ; divulgació ; Versió publicada
Publicado en: UAB divulga, Setembre 2007, p. 1-2, ISSN 2014-6388



Català
2 p, 275.0 KB

Español
3 p, 141.3 KB

El registro aparece en las colecciones:
Documentos de investigación > Documentos de los grupos de investigación de la UAB > Centros y grupos de investigación (producción científica) > Ciencias de la salud y biociencias > Institut d'Investigació en Ciencies de la Salut Germans Trias i Pujol (IGTP)
Artículos > Artículos publicados > UAB Divulga
Artículos > Artículos de divulgación

 Registro creado el 2012-03-02, última modificación el 2022-07-18



   Favorit i Compartir