Les dones guanyen espai a la nanociència
Baró, M. D.. (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Física)

Títol variant: Las mujeres ganan espacio en la nanociencia
Data: 2007
Resum: L'Escola d'Estiu del projecte Women-in-Nano va tenir lloc a Coma-ruga del 2 al 6 del passat mes de juny amb el títol "Desenvolupament de la carrera i tendències en la recerca". Aquesta activitat va ser organitzada per la Professora Maria Dolors Baró, catedràtica del Departament de Física de la UAB, dins del projecte "Enfortint el paper de les dones científiques a la nanociència", una iniciativa de la Comissió Europea enquadrada en el 6è Programa Marc en Recerca, Desenvolupament Tecnològic i Demostració.
Resum: La Escuela de Verano del proyecto Women-in-Nano tuvo lugar en Coma-ruga del 2 al 6 del pasado mes de junio bajo el título "Desarrollo de la carrera y tendencias en la investigación". Esta actividad fue organizada por la Profesora Maria Dolors Baró, catedrática del Departamento de Física de la UAB, dentro del proyecto "Fortaleciendo el papel de las mujeres científicas en la nanociencia", una iniciativa de la Comisión Europea encuadrada en el 6o Programa Marco en Investigación, Desarrollo Tecnológico y Demostración.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan aquestes es distribueixin sota la mateixa llicència que regula l'obra original i es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Llengua: Català i Castellà
Document: Article ; divulgació ; Versió publicada
Publicat a: UAB divulga, juliol 2007, p. 1-2, ISSN 2014-6388



Català
2 p, 78.3 KB

Español
2 p, 137.2 KB

El registre apareix a les col·leccions:
Documents de recerca > Documents dels grups de recerca de la UAB > Centres i grups de recerca (producció científica) > Ciències > Grup de nanoenginyeria de materials, nanomagnetisme i nanomecànica (Gnm3)
Articles > Articles publicats > UAB Divulga
Articles > Articles de divulgació

 Registre creat el 2012-04-19, darrera modificació el 2023-10-01



   Favorit i Compartir