Redueixen l'atac de bacteris a les larves de peixos
Giménez, Gemma (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Biologia Animal, de Biologia Vegetal i d'Ecologia)
Padrós, Francesc 1965- (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Biologia Animal, de Biologia Vegetal i d'Ecologia)

Títol variant: Reducen el ataque de bacterias a laslarvas de peces
Data: 2007
Resum: L'alimentació de les larves de peixos en aqüicultura requereix l'ús de preses vives fins que es poden alimentar amb pinso. Això implica la presència d'una elevada quantitat de bacteris que els provoquen malalties i afecten la seva supervivència. Investigadors de l'IRTA i de la UAB han aconseguit reduir la càrrega bacteriana sense afectar les larves ni al seu desenvolupament.
Resum: La alimentación de las larvas de peces en acuicultura requiere el uso depresas vivas hasta que pueden ser alimentadas con pienso. Esto implicala presencia de una elevada cantidad de bacterias que les provocanenfermedades y afectan a su supervivencia. Investigadores del IRTA yde la UAB han conseguido reducir la carga bacteriana sin afectar alas larvas ni a su desarrollo.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan aquestes es distribueixin sota la mateixa llicència que regula l'obra original i es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Llengua: Català i Castellà
Document: Article ; divulgació ; Versió publicada
Publicat a: UAB divulga, maig 2007, p. 1-1, ISSN 2014-6388



Català
1 p, 41.7 KB

Español
3 p, 116.0 KB

El registre apareix a les col·leccions:
Articles > Articles publicats > UAB Divulga
Articles > Articles de divulgació

 Registre creat el 2012-04-20, darrera modificació el 2023-10-01



   Favorit i Compartir