Indaguen l'eficàcia dels bacteris per curar malalties
Luquín Fernández, Marina (Marina) (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Genètica i de Microbiologia)
Julián Gómez, Esther (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Genètica i de Microbiologia)

Títol variant: Indagan la eficacia de las bacterias paracurar enfermedades
Data: 2007
Resum: Mycobacterium vaccae és un bacteri que podria ser una bona eina en el tractament de la tuberculosi, la dermatitis atòpica, l'asma i el càncer. Hi ha dues variants colonials, una llisa i una altra rugosa. S'ha observat que la variant rugosa és més eficient. Segons aquest estudi, la diferència podria estar en la presència d'un poliéster a la superfície dels bacteris de la variant llisa.
Resum: Mycobacterium vaccae es una bacteria que podría ser una buenaherramienta en el tratamiento de la tuberculosis, la dermatitis atópica, elasma y el cáncer. Hay dos variantes coloniales, una lisa y otra rugosa. Se ha observado que la variante rugosa es más eficiente. Según esteestudio, la diferencia podría estar en la presencia de un poliéster en lasuperficie de las bacterias de la variante lisa.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan aquestes es distribueixin sota la mateixa llicència que regula l'obra original i es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Llengua: Català i Castellà
Document: Article ; divulgació ; Versió publicada
Publicat a: UAB divulga, maig 2007, p. 1-2, ISSN 2014-6388



Català
2 p, 74.7 KB

Español
2 p, 147.0 KB

El registre apareix a les col·leccions:
Articles > Articles publicats > UAB Divulga
Articles > Articles de divulgació

 Registre creat el 2012-04-20, darrera modificació el 2024-06-01



   Favorit i Compartir