Nous aliats contra la Tuberculosi
Julián Gómez, Esther (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Genètica i de Microbiologia)

Títol variant: Nuevos aliados contra la Tuberculosis
Data: 2007
Resum: En el segle XXI la tuberculosi continua sent causa d'un important nombre de defuncions cada any. Existeixen vacunes, però la eficàcia que ofereixen no es molt elevada. Científics de la UAB han col·laborat en un experiment per millorar el tractament, a partir de l'estudi dels receptors Toll-like. Els assajos en models animals demostren per primer cop, que la senyalització a través dels receptors Toll-like tenen una funció protectora en l'inici de la infecció tuberculosa en el tracte respiratori.
Resum: En el siglo XXI la tuberculosis continua siendo causa de un importante número de defunciones al año. Existen vacunas, pero la eficacia que ofrecen no es muy elevada. Científicos de la UAB han colaborado en un experimento para mejorar el tratamiento a partir del estudio de los receptores Toll-like. Los ensayos con modelos animales demuestran por primera vez que la señalización a través de los receptores Toll-like tiene una función protectora en el inicio de la infección tuberculosa en el tracto respiratorio.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan aquestes es distribueixin sota la mateixa llicència que regula l'obra original i es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Llengua: Català i Castellà
Document: Article ; divulgació ; Versió publicada
Publicat a: UAB divulga, febrer 2007, p. 1-2, ISSN 2014-6388



Català
2 p, 53.6 KB

Español
3 p, 119.0 KB

El registre apareix a les col·leccions:
Articles > Articles publicats > UAB Divulga
Articles > Articles de divulgació

 Registre creat el 2012-04-30, darrera modificació el 2023-10-01



   Favorit i Compartir