Agile onboard : post-its virtuals
Rodríguez Vera, Javier
Verge, Xavier
Universitat Autònoma de Barcelona. Escola d'Enginyeria

Data: 2012
Descripció: 96 p.
Resum: Agile onBoard és una aplicació basada en la idea d'un sistema de post-its virtuals per grups de treball d'una empresa que facin ús d'Scrum, amb la finalitat de veure fàcilment les tasques per projecte, la seva assignació de personal y el seu estat. A més a més, Agile onBoard ofereix possibilitats addicionals per l'usuari tals la personalització d'estats, creació de projectes o limitació de projectes per grups. És una aplicació senzilla d'utilitzar, i que no incorpora un seguit d'opcions i requisits que presenten altres alternatives que no fan més que dificultar i entorpir el senzill i directe procés d'escriure un post-it i penjar-lo a la pissarra tal i com es fa en un entorn real. L'aplicació està dissenyada seguint una estructura jeràrquica que defineix els permisos i les opcions que són accessibles a cada tipus d'usuari, per tal d'oferir una eina útil per tot tipus de projectes.
Resum: Agile onBoard es una aplicación basada en la idea de un sistema de post-its virtuales para grupos de trabajo que usen Scrum, con la finalidad de ver fácilmente las tareas por proyecto, su asignación de personal, y su estado. Además ofrece posibilidades adicionales como la personalización de estados, creación de proyectos o limitación de proyectos por grupo. Se trata de una aplicación fácil de utilizar que facilita el proceso sencillo y directo de escribir post-its y colgarlos en la pizarra tal y como se hace en un entorno real. La aplicación está diseñada siguiendo una estructura jerárquica que define los permisos y las opciones que son accesibles a cada tipo de usuario, para ofrecer una herramienta útil para todo tipo de proyectos.
Resum: Agile onBoard is an application based on virtual post-its intended for workgroups using Scrum. It facilitates keeping track of projects, their tasks, their assigned staff and their states. The user is able to personalize some states, to create projects or to limit projects by groups. This application intends to be as simple as possible, in fact, as simple as the action to post a note to a blackboard, avoiding any irrelevant option. Its design is hierarchical using a set of user permissions and options in order to fulfill the needs of different kind of projects.
Drets: L'accés als continguts d'aquest document queda condicionat a l'acceptació de les condicions d'ús establertes per la següent llicència Creative Commons: Creative Commons
Llengua: Català
Col·lecció: Escola d'Enginyeria. Projectes i treballs de final de carrera. Enginyeria Tècnica en Informàtica de Gestió
Pla d'estudis: Diplomat en Informàtica, especialista de Gestió [32]
Document: Treball final de grau
Matèria: Enginyeria del software ; Gestió ; Programació(Ordinadors) ; Metodologia96 p, 1.1 MB

El registre apareix a les col·leccions:
Documents de recerca > Treballs de recerca i projectes de final de carrera > Enginyeria. TFM

 Registre creat el 2012-05-16, darrera modificació el 2022-07-10   Favorit i Compartir