Aplicació web per l'empresa Canals d'Urgell
Borja Martínez, Xavier
Talló Sendra, Marc (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciències de la Computació)
Universitat Autònoma de Barcelona. Escola d'Enginyeria

Data: 2012
Descripció: 66 p.
Resum: El projecte que es presenta en aquest estudi és la realització d'una aplicació web , destinada a l'empresa Canals d'Urgell, situada a Mollerussa, Lleida. Aquesta aplicació tindrà com a objectiu principal la gestió , el disseny i la visualització dels continguts de l'empresa. Aquest projecte disposarà de dues parts: la part frontal destinada a la visualització dels continguts (front-end) i una administració per gestionar els continguts i interactuar amb la base de dades. (back - end).
Resum: El proyecto que se presenta en este estudio es la realización de una aplicación web destinada a la empresa Canals d'Urgell, situada en Mollerussa (Lleida). Esta aplicación tendrá como objetivo principal la gestión, el diseño y la visualización de los contenidos de la empresa. Este proyecto dispondrá de dos partes: la parte frontal destinada a la visualización de los contenidos (front-end), y una administración para gestionar los contenidos e interactuar con la base de datos (back-end).
Resum: The project presented in this study is the realization of a Web application intended for Canals d'Urgell, a company located in Mollerussa (Lleida). This application will have as main objective the management, design and display the contents of the company. This project will have two parts: the front designed to display the content (front-end), and an administration to manage the content and interact with the database (back end).
Drets: L'accés als continguts d'aquest document queda condicionat a l'acceptació de les condicions d'ús establertes per la següent llicència Creative Commons: Creative Commons
Llengua: Català
Col·lecció: Escola d'Enginyeria. Projectes i treballs de final de carrera. Enginyeria Tècnica en Informàtica de Sistemes
Document: Treball final de grau
Matèria: Pàgines web ; Disseny66 p, 817.3 KB

El registre apareix a les col·leccions:
Documents de recerca > Treballs de recerca i projectes de final de carrera > Enginyeria. TFM

 Registre creat el 2012-05-31, darrera modificació el 2022-07-10   Favorit i Compartir