Una emotiva conferència culmina la visita de Jane Goodall a la UAB
Carandell Baruzzi, Miquel (Universitat Autònoma de Barcelona)

Títol variant: Una emotiva conferencia culmina la visita de Jane Goodall en la UAB
Data: 2012
Resum: En el marc de la seva visita a la Universitat Autònoma de Barcelona, amb motiu de la reunió Jane Goodall Institute Global Meeting, la coneguda primatòloga Jane Goodall va oferir, el dimarts 8 de maig passat, una vitalista conferència davant d'un auditori expectant i ple a vessar de públic de totes les edats. Amb una llarga xerrada, Goodall va repassar la seva carrera fins a arribar a una visió positiva i esperançadora del futur del planeta Terra i de la humanitat.
Resum: En el marco de su visita a la Universitat Autònoma de Barcelona, con motivo de la reunión Jane Goodall Institute Global Meeting, la conocida primatóloga Jane Goodall ofreció, el ​​martes 8 de mayo pasado, una vitalista conferencia ante un auditorio expectante y lleno a rebosar de público de todas las edades. Con una larga charla, Goodall repasó su carrera hasta alcanzar una visión positiva y esperanzadora del futuro del planeta Tierra y de la humanidad.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan aquestes es distribueixin sota la mateixa llicència que regula l'obra original i es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Llengua: Castellà i Català
Document: Article ; divulgació ; Versió publicada
Publicat a: UAB divulga, maig 2012, p. 1-1, ISSN 2014-6388



Català
2 p, 196.0 KB

Español
3 p, 258.0 KB

El registre apareix a les col·leccions:
Articles > Articles publicats > UAB Divulga
Articles > Articles de divulgació

 Registre creat el 2012-06-04, darrera modificació el 2022-02-13



   Favorit i Compartir