![]() |
|||||||||||||||
![]() |
Cerca | Lliura | Ajuda | Servei de Biblioteques | Sobre el DDD | Català English Español |
Pàgina inicial > Articles > Articles publicats > Llengües bioelectròniques en l'anàlisi dels polifenols del vi |
Títol variant: | Lenguas bioelectrónicas en el análisis de polifenoles del vino |
Data: | 2012 |
Resum: | El desenvolupament i ús d'una llengua bioelectrònica per a dur a terme la discriminació i quantificació de diferents polifenols (catecol, àcid cafeic i catequina) presents en el vi és l'objectiu d'una investigació duta a terme al Departament de Química de la UAB. En una primera aplicació, la discriminació d'aquests polifenols va tenir lloc en mostres sintètiques, mentre que en el següent pas es va treballar sobre mostres dopades utilitzant el vi com a matriu. Aquesta descriminació pot ser útil per a la indústria del vi. |
Resum: | El desarrollo y uso de una lengua bioelectrónica para llevar a cabo la discriminación y cuantificación de diferentes polifenoles (catecol, ácido cafeico y catequina) presentes en el vino és el objetivo de esta investigación desarrollada por el Departamento de Química de la UAB. En una primera aplicación, la discriminación de estos tuvo lugar en muestras sintéticas, mientras que en el siguiente paso se trabajó sobre muestras dopadas utilizando el vino como matriz. Esta discriminación puede ser útil para la industria del vino. |
Drets: | Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan aquestes es distribueixin sota la mateixa llicència que regula l'obra original i es reconegui l'autoria de l'obra original. |
Llengua: | Castellà i Català |
Document: | Article ; divulgació ; Versió publicada |
Publicat a: | UAB divulga, maig 2012, p. 1-1, ISSN 2014-6388 |
Català 1 p, 205.0 KB |
Español 83.6 KB |