Restringit
 
Procedimiento para la protección y estabilización del color de carnes y productos elaborados de carne, frescos, marinados o parcialmente deshidratados, tratados por alta presión - Arnau i Arboix, Jacint (Institut de Recerca i Tecnologia Agroalimentàries) ; Gou Boto, Pere (Institut de Recerca i Tecnologia Agroalimentàries) ; Monfort, J. M. ; Sans Martínez, Pedro Dimas ; Molina García, Antonio Diego ; Otero García, Laura María ; Fernández Andrés, Pedro Pablo ; Guamis López, Buenaventura (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Espuña Soler, Xavier ; Grèbol Massot, Narcís ; Masoliver Terradas, Pere ; Gassiot Cordomi, Mònica ; Yuste Puigvert, Josep (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Quevedo Terre, Joan Miquel (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Universitat Autònoma de Barcelona ; Consejo Superior de Investigaciones Científicas (Espanya) ; Institut de Recerca i Tecnologia Agroalimentàries
 
Comentaris (0) | Ressenyes (0)
Enceteu un debat sobre qualsevol aspecte d'aquest document.

 Subscriure's to this discussion. You will then receive all new comments by email.

Afegeix un comentari


Un cop identificats, els usuaris autoritzats també hi poden adjuntar fitxers.
Vigileu: encara no heu definit el vostre àlies.
N/D s'usarà temporalment com a autor d'aquest comentari.
          You can use some HTML tags: <a href>, <strong>, <blockquote>, <br />, <p>, <em>, <ul>, <li>, <b>, <i>