visitant ::
identificació
Dipòsit Digital de Documents de la UAB
Cerca
Lliura
Ajuda
Personalitza
Les vostres alertes
Els vostres cistells
Les vostres cerques
Servei de Biblioteques
Sobre el DDD
Català
English
Español
Pàgina inicial
> Resultats de la cerca: Guamis López, Buenaventura
qualsevol camp
resum
filiació institucional
assignatura
autor
authorcount
codi assignatura
codi pla d'estudis
codi titulació
primera pàgina
text complet
forma
codi subvenció
issn
número
matèria
orcid
pla d'estudis
professor
publicació
número de registre
col·lecció
paraula clau
títol
titulació
any
Consells de cerca
Cerca avançada
Cerca col·leccions:
*** qualsevol col·lecció pública ***
1611: Revista d'història de la...
452°F : revista de teoria de l...
Adhesius
Adhesius polítics
El Sincrotró ALBA
Antoni Lloret
Anàlisi
Grup de Recerca Antigona
Antiquària (abans 1801)
Anuario iet de trabajo y relac...
Anuaris i memòries
Anuario Lope de Vega
Informatius occitans. Fons Mac...
Articles
Col·laboracions periodístiques
Articles de divulgació
Articles de recerca
Ressenyes
Articles i informes de la UAB
Articles publicats
Articles publicats a la UAB
Asiadémica. Revista universita...
Fons de l'Agència de Salut Púb...
Athenea digital
Atlas d’Anatomia Veterinària
Atles d'Epidermis
Atlas de los músculos del perr...
Àudio
Barcelona Lab for Urban Enviro...
Biblioteca Digital d'Història ...
Biblioteca Digital d'Història ...
Biblioteca Digital de Sobirani...
Biblioteca de Ciència i Tecnol...
Biblioteca de Comunicació i He...
Biblioteca d'Humanitats
Biblioteca de Medicina
Biblioteca Universitària de Sa...
Biblioteca de Ciències Socials
Biblioteca de Veterinària
Bernard Lesfargues
Bernard Lesfargues, audiovisua...
Bernard Lesfargues, correspond...
Bernat Lesfargues, obra de cre...
Bovis
Brumal
Butlletins
Butlletins de la UAB
Canis et felis
Capítols de llibres
Capítols de llibres de la UAB
Biblioteca Econòmica Carandell
Col·lecció Reserva Carandell (...
Manuscrits Carandell (S. XVIII...
Cartells d’eleccions autonòmiq...
Cartells d’eleccions al Parlam...
Cartells d’eleccions generals ...
Cartells d’eleccions municipal...
Cartells d’eleccions al Parlam...
Cartells polítics
Cartells promocionals
Cartells
Combinatorics, Coding and Secu...
Centre d’Estudis Demogràfics (...
Centre d'Estudis sobre dictadu...
Arts i humanitats
Ciències
Ciències de la salut i biocièn...
Ciències socials i jurídiques ...
Enginyeries
Centre d'Estudis Olímpics de ...
Grup de Recerca en Ecologia Qu...
Ciències Ambientals. Projectes...
Ciències de la Comunicació. Tr...
Ciències
CIMITEC-UAB
Catalan journal of linguistics
Clays and Clay Minerals
CLIL. Journal of Innovation an...
CLIL-SI. Semiimmersió en lleng...
Clínica veterinaria de pequeñ...
Centre de Lingüística Teòrica ...
Grup de Recerca en Comunicació...
ConnectinGeo
CORE en Patrimoni Cultural
CORE de Salut Mental
CORE de Ciutats Intel·ligents ...
Col·legi Oficial de Veterinari...
CRAG (Centre de Recerca en Agr...
CREAF (Centre de Recerca Ecolò...
Centre de Recerca per a l’Educ...
Centre de Recerca en Sanitat A...
Cunicultura
Cristina Vicente
Catalan working papers in ling...
dA Derecho Animal
Documents d'anàlisi geogràfica
Datasets
Grup d’Investigació DCEI (Dire...
Dante e L'Arte
Declaracions mediambientals
Departament d'Economia Aplicad...
Departament d'Empresa. Documen...
designis
Didáctica, Innovación y Multim...
Dipòsit Digital de Documents d...
Disturbis
Doblele
Documentació empresarial
DocèncIA
Documents gràfics i multimèdia
Documents institucionals
Documents institucionals de la...
Documents de recerca
Documents dels grups de recerc...
Doletiana
Grup de Recerca Drets dels Tre...
Grup de Recerca en Dret Penal ...
David Rosenthal
Dynamis
Environmental and Climate Econ...
E-ciències jurídiques
Consorci Europeu d'Universitat...
Enseñanza de las ciencias
CRiEDO (Centre de Recerca i Es...
Educar
Eficàcia de la Formació (EFI)
Eines d'Innovació Docent en Ed...
ELCVIA
Estudios de lingüística del es...
EMIGRA Working Papers
Enginyeria Electrònica. PFC
Enginyeria Informàtica. PFC
Enginyeria de Materials. PFC
Enginyeria. Projectes de final...
Enginyeria Química. PFC
Enginyeria Tècnica Industrial....
Enginyeria Tècnica en Informàt...
Enginyeria Tècnica en Informàt...
Enginyeria Tècnica de Telecomu...
Enginyeria de Telecomunicació....
Enginyeria. TFM
Enrahonar
Equinus
Escola Superior d'Arxivística ...
Escola d'Enginyeria. TFG
Estrat crític
Estudis
Estudis de la UAB
Exàmens
Exposicions de les Biblioteque...
The Security of Networks and D...
Facultat de Biociències. TFG
Biociències. TFM
Facultat Ciències de l'Educaci...
Ciències de l'Educació, TFM
Facultat de Ciències. TFG
Ciències. TFM
Facultat de Ciències de la Com...
Facultat de Ciències de la Com...
Ciències de la Comunicació. TF...
Facultat de Dret. TFG
Facultat d’Economia i Empresa....
Facultat de Filosofia i Lletre...
Filosofia i Lletres. TFM
Facultat de Medicina. TFG
Facultat de Ciències Polítique...
Ciències Polítiques i Sociolog...
Facultat de Psicologia. TFG
Psicologia. TFM
Facultat de Traducció i d'Inte...
Traducció i Interpretació. TFM
Facultat de Veterinària. TFG
Veterinària. TFM
Institut Universitari Avedis D...
Fanzins
Faventia
Institut de Recerca contra la ...
Focus on international migrati...
Fons històric de veterinària
Llibres històrics de veterinàr...
Revistes històriques de veteri...
Fons personals i institucional...
Fotografies
Fotografies de la UAB
FRASEOLEX. Revista Internacion...
Ferran Sunyer i Balaguer
Ferran Sunyer i Balaguer, corr...
FUABFormació
Fundació Salut i Envelliment U...
Grup de Recerca en Remugants (...
Gabinet de Comunicació i Educa...
Grup d'Estudis sobre Immigraci...
Grup d'Electroquímica, Fotoquí...
Grup d'estudi de la literacita...
GENOCOV
Geologica acta
Grup de Recerca Geografia Apli...
Globalització, Educació i Polí...
Grup d’Estudis República i Dem...
Group on Interactive Coding of...
Grup de Recerca en Compostatge...
GIES (Grup de Recerca en Estrè...
Grup de nanoenginyeria de mate...
grafica
Grup de Recerca en Antropologi...
Grafo Working Papers
Grup de Recerca en Desistiment...
GREDICS (Grup de Recerca en Di...
Grup de Recerca en Ensenyament...
Gresc@ (Grup de Recerca en Edu...
Grup de Recerca Educació i Tre...
GRISS (Grup de Recerca en Imat...
Grup de Recerca en Publicitat ...
Grup de Recerca Mètodes i Apli...
Grup d’Investigació en Estruct...
Grup de recerca Tradumàtica
Centres i grups de recerca (pr...
GSADI Sociologia Analítica i D...
GSD (Grup de sistemes dinàmics...
Guies de Biblioteques
Eines per a la recerca
Bases de dades
Guies de les Biblioteques
Catàleg
Biblioteca de Ciència i Tecnol...
Com trobar...
Biblioteca de Comunicació i He...
Biblioteca d'Humanitats
Biblioteca de Medicina
Recursos temàtics
Biblioteca Universitària de Sa...
Serveis
Biblioteca de Ciències Socials
Biblioteca de Veterinària
Guies de l'estudiant
Guions de Ràdio Barcelona
Higher education policy
Grup de Recerca Història del c...
Historiae
HMiC
Doctors/es Honoris causa
Premsa aranesa
HPC4EAS (High Performance Comp...
Institut d’Investigació i Inno...
Grup de Recerca en Infància i...
Integrated Assessment: Sociolo...
Institut de Biotecnologia i de...
Institut Català de Nanociència...
Institut Català de Paleontolog...
Institut de Ciències Polítique...
Institut de Ciència i Tecnolog...
Institut de Dret i Tecnologia ...
Integrated Earth System Dynami...
Institut de Física d’Altes Ene...
Institut de Govern i Polítique...
Institut d'Investigació en Cie...
Institut d'Història de la Cièn...
Institut de Recerca Sant Pau
Imbalance-P
Institut de Neurociències (INc...
Institut de la Comunicació de ...
Indialogs
Informes anuals
Informes anuals d'empresa
Informes anuals de la UAB
Informes de projectes
Informes de sostenibilitat
Grup d'Innovació Docent de la ...
Inter Asia papers
Institut de Recerca de l’Espor...
Isogloss
ISOR (Investigacions en Sociol...
José Agustín Goytisolo
José Agustín Goytisolo, àudio
José Agustín Goytisolo, corres...
José Agustín Goytisolo, dedica...
José Agustín Goytisolo, docume...
José Agustín Goytisolo, docume...
José Agustín Goytisolo, fotogr...
José Agustín Goytisolo, obra c...
José Agustín Goytisolo, obra d...
José Agustín Goytisolo, recone...
José Agustín Goytisolo, vídeos
Jordi Arbonès
Jordi Arbonès, activitats prof...
Jordi Arbonès, altra documenta...
Jordi Arbonès, correspondència
Jordi Arbonès, dedicatòries
Jordi Arbonès, documentació pe...
Jordi Arbonès, fotografies
Jordi Arbonès, obra creativa
Jordi Arbonès, obra de creació...
Jordi Arbonès, obra de creació...
Jordi Arbonès, reconeixement i...
Jaume Camps
Jaume Camps, activitat profess...
Jaume Camps, apunts
Jaume Camps, congressos
Jaume Camps, documentació pers...
Jaume Camps, fotografies
Jaume Camps, il·lustracions
Journal of Human Security and ...
José Mallorquí
Fons periodístic Josep Maria F...
Jesús Moncada
Jesús Moncada, dibuixos
Journal of Catalan Intellectua...
Contribucions a jornades i con...
Contribucions a jornades i con...
Materials promocionals
Jornades i congressos de la UA...
Jornades d’Innovació Docent de...
Jaume Roca
Jaume Roca, activitat professi...
Jaume Roca, apunts
Jaume Roca, congressos
Jaume Roca, documentació alien...
Jaume Roca, documentació perso...
Bellaterra journal of teaching...
Karanos. Bulletin of Ancient M...
Laboratori de Periodisme i Com...
Grup de recerca Laboratori Hum...
Laboratori d'Anàlisi Instrumen...
Links & Letters
Language design
Langue(s) & Parole
Laboratori de Prospectiva i Re...
Lluís Capdevila i Vilallonga
Lectora
London International Advertisi...
LIEC (Llenguatge i Ensenyament...
Limnética
Llibres
Llibres de la UAB
Llibres i col·leccions
Llibres i col·leccions de la U...
Grup de Recerca en Comunicació...
Locus amoenus
Manuscrits (S. XI-XIX)
Manuscrits
Mapes
Mapes de la Guerra Civil Espan...
Col·lecció Martí Gelabertó de ...
Materials acadèmics
Material de curs UAB
Materials didàctics
Materials Matemàtics
Memòria càrnia digital (MCD)
Fons Manuel Cubeles i Solé
Maria Dolores Baucells
María Dolores Baucells, articl...
María Dolores Baucells, contri...
María Dolores Baucells, docume...
María Dolores Baucells, materi...
Memòria Digital d'Escorxadors ...
Memòria Digital d’Etnologia Ve...
Memòria Digital de Producció A...
Memòria Digital de la Vida Rur...
Medievalia
Memòria personal
Memòries de titulacions
Methodos
Memòria Forestal Digital (MFD)
Memòria Gastronòmica Digital (...
Grup de Recerca Malalties infe...
Grup de Micologia Veterinària
Minescope
Mirabilia
MIRAS (Mediació i Interpretaci...
Mitologías hoy
Workshop MRAMA
Miquel Tomàs Ondiviela
No drets
Nuevas de Indias. Anuario del ...
Observatori de la Tordera
Material obsolet
Ontology studies
Orsis
Ovis
PACTE (Procés d'Adquisició de ...
Pàgines web
Jordi Bigues - Fons Palomares
Papers
Grup de Recerca en Psicologia ...
Pere Calders
Pere Calders, activitats profe...
Pere Calders, àudio
Pere Calders, correspondència
Pere Calders, documentació per...
Pere Calders, fotografies
Pere Calders, obra creativa
Pere Calders, reconeixement i ...
Pere Calders, vídeos
Pendent
Perifèria
Produccions de la Facultat de ...
Publicitat institucional UAB
Plans de gestió de dades (PGD)
Ponències i comunicacions
Ponències i comunicacions de l...
Porci
Postals
Postals de Catalunya
Postals d'Espanya
Pòsters
Pòsters de la UAB
Research group on Psychosocial...
Pedro Pascual
Pedro Pascual, apunts
Pedro Pascual, correspondència
Premsa política
Pragmàtiques (S. XVI-XIX)
Prepublicacions
Prepublicacions de la UAB
Presentacions
Presentacions de la UAB
Papers : Regió Metropolitana d...
Guies docents
Programes radiofònics
Publiradio
Publicacions matemàtiques
Publicacions periòdiques
Publicacions periòdiques de la...
Publicacions de la Secció de M...
Papers del CEDOC
Quaderns d'italià
Quaderns
Quaderns IEE
Quaderns de psicologia
Questiones Publicitarias
Centre d’Estudis Sociològics s...
Revistes antigues d'art i cult...
Revista clínica electrónica en...
Recursos docents
Recursos docents - Servei de B...
Recerca musicològica
Grup de Fiabilitat de Disposit...
Redes
ReGroc : revista de gramática ...
REICIT, Recerca en Estudis Int...
República i republicanisme
Revistes de fons antic
Revibec
Revisar
Revisió càrregues automàtiques
Revisió Biblioteca de Ciència ...
Revisió Biblioteca de Comunic...
Revisió Biblioteca d'Humanita...
Revisió Biblioteca de Medicin...
Revisió de les revistes UAB
Revisió Biblioteca Università...
Revisió Biblioteca de Cièncie...
Revisió Unitat Tècnica i de P...
Revisió Biblioteca de Veterin...
Revistes
Revista de psicología del depo...
Revistes de la UAB
RIDEG. Revista Interdisciplina...
Ramón Ortiz Fornaguera
Ramón Ortiz Fornaguera. Corres...
Ramón Ortiz Fornaguera. Docume...
Ramón Ortiz Fornaguera. Trebal...
Rafael Tasis
Rafael Tasis, obra creativa
Rúbrica contemporanea
Ruta comunicación
Scriptum digital
Selecciones avícolas
Security of Networks and Distr...
Soberanía alimentaria
Societat del Gran Teatre del L...
Societat del Gran Teatre del L...
Societat del Gran Teatre del L...
Societat del Gran Teatre del L...
Societat del Gran Teatre del L...
Societat del Gran Teatre del L...
Societat del Gran Teatre del L...
Societat del Gran Teatre del L...
Societat del Gran Teatre del L...
Societat del Gran Teatre del L...
Societat del Gran Teatre del L...
SORT
Sostenibilitat i Prevenció Amb...
SPIN-PORICS
Studia aurea
Studia aurea monográfica
Synthesis of Bioactive Organic...
Treballs d'arqueologia
Tiempo devorado
Tesis doctorals
Tesis doctorals de la UAB
Treballs de Fi de Grau
Premis UAB. TFG
Revista Tradumàtica
Translat Library
TransMedia Catalonia
Treballs de recerca i projecte...
Treballs de recerca i projecte...
Treballs de construcció de tip...
Grup de recerca en Traducció d...
Universitat Autònoma de Barcel...
UAB Divulga
3 Qüestions. Divulgació Cientí...
Càpsules de recerca NEO
UAB Divulga videos
Fons patrimonial
UAB Innova
Unitat d’Assessorament Psicope...
Grup de Recerca Epidemiologia ...
Unitat de Fonaments de l'Anàli...
Unitat d'Historia Econòmica. D...
Unitat de Patologia Murina i C...
Veterinària. Treballs
Qualitat d'Aliments d'Origen A...
Zoonosi i Una Sola Salut (ONE ...
Vídeos de les Biblioteques de ...
Vídeos
Vídeos de la UAB
Vivat academia
WaterInnEU
Grup de recerca Wildlife Ecolo...
Wormwood review
Working papers
Working papers de la UAB
Xavier Fàbregas
Amèrica
Classificació de canals
Caça
Cistelleria
Cuirs i pells
Etnografia Culinària
Fires de bestiar i aviram
Gossos / Cinofília
Història local
Inspecció veterinària d'escorx...
Xavier Fàbregas i Comadran, ma...
Matança del porc
Memòria Digital del Pollancre ...
Objectes tradicionals
Paisatges
Patrimoni arquitectònic
Pelleteria
Productes de la pesca
Residus en carns
Toro fer
Trichinella
Ordena'ls per:
Mostrar els resultats:
Format de visualizació:
el darrer primer
títol
autor
any
asc.
desc.
- o prioritzar per -
semblança de paraules
10 resultats
25 resultats
50 resultats
100 resultats
250 resultats
500 resultats
llista única
dividit per col·lecció
BibTeX
Citation
CSV
HTML brief
HTML detailed
HTML MARC
HTML photo captions only
HTML portfolio
METS
Untitled
Untitled
Untitled
XML Dublin Core
XML MARC
Resultats globals:
66
registres trobats en 0.02 segons.
Articles
,
11
registres trobats
Documents de recerca
,
12
registres trobats
Materials acadèmics
,
42
registres trobats
Documents gràfics i multimèdia
,
1
registres trobats
Articles
11
registres trobats 1 - 10
anar al registre:
1.
14 p, 1.8 MB
Effect of HHP and UHPH High-Pressure Techniques on the Extraction and Stability of Grape and Other Fruit Anthocyanins
/
Morata, Antonio
(Universidad Politécnica de Madrid. Department of Chemistry and Food Technology) ;
del Fresno, Juan Manuel
(Universidad Politécnica de Madrid. Department of Chemistry and Food Technology) ;
Gavahian, Mohsen
(National Pingtung University of Science and Technology. Department of Food Science) ;
Guamis López, Buenaventura
(Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments)
;
Palomero, Felipe
(Universidad Politécnica de Madrid. Department of Chemistry and Food Technology) ;
López, Carmen
(Universidad Politécnica de Madrid. Department of Chemistry and Food Technology)
The use of high-pressure technologies is a hot topic in food science because of the potential for a gentle process in which spoilage and pathogenic microorganisms can be eliminated; these technologies also have effects on the extraction, preservation, and modification of some constituents. [...]
2023 -
10.3390/antiox12091746
Antioxidants
,
Vol. 12 (september 2023)
Registre complet
-
2.
6 p, 851.2 KB
Populations of aerobic mesophils and inoculated E. coli during storage of fresh goat's milk cheese treated with high pressure
/
Capellas Puig, Marta
(Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ;
Mor-Mur i Francesch, Montserrat
(Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ;
Sendra Nadal, Esther
(Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ;
Pla Soler, Reyes
(M. Teresa Reyes) (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments)
;
Guamis López, Buenaventura
(Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments)
Pasteurized goat's milk inoculated with Escherichia coli 405 CECT was manufactured into cheese containing 10 CFU/g. The fresh cheese was treated by combinations of pressure (400, 450, and 500 MPa), temperature (2, 10, and 25°C) and time (5, 10, and 15 min). [...]
1996 -
10.4315/0362-028X-59.6.582
Journal of Food Protection
,
Vol. 59 Núm. 6 (1996)
, p. 582-587
Registre complet
-
3.
4 p, 716.9 KB
Inactivation of Listeria innocua inoculated in liquid whole egg by high hydrostatic pressure
/
Ponce, E.
(Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ;
Pla Soler, Reyes
(M. Teresa Reyes) (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ;
Mor-Mur i Francesch, Montserrat
(Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ;
Gervilla Fernández, Ramón
(Universitat Autònoma de Barcelona. Centre Especial de Recerca Planta de Tecnologia dels Aliments (CeRPTA))
;
Guamis López, Buenaventura
(Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments)
The resistance of Listeria innocua, as a model microorganism for Listeria monocytogenes, to high hydrostatic pressure in liquid whole egg was studied at several pressures (300, 350, 400, and 450 MPa), temperatures (- 15, 2, and 20°C), and times (5, 10, and 15 min). [...]
1998 -
10.4315/0362-028X-61.1.119
Journal of Food Protection
,
Vol. 61 Núm. 1 (january 1998)
, p. 119-122
Registre complet
-
4.
8 p, 130.4 KB
Mechanically recovered poultry meat sausages manufactured with high hydrostatic pressure
/
Yuste Puigvert, Josep
(Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ;
Mor-Mur i Francesch, Montserrat
(Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ;
Capellas Puig, Marta
(Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ;
Guamis López, Buenaventura
(Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments)
;
Pla Soler, Reyes
(M. Teresa Reyes) (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments)
The effect of high pressure processing at high temperature on texture and color of frankfurter-type sausages made with different contents of mechanically recovered poultry meat (MRPM) was evaluated and compared with that of a standard cooking process. [...]
1999 -
10.1093/ps/78.6.914
Poultry Science
,
Vol. 78 Núm. 6 (june 1999)
, p. 914-921
Registre complet
-
5.
12 p, 1.1 MB
Effect of Ultra-High Pressure Homogenization (UHPH) and Conventional Thermal Pasteurization on the Volatile Composition of Tiger Nut Beverage
/
Codina Torrella, Idoia
(Universitat Politècnica de Catalunya. Departament d'Enginyeria Agroalimentària i Biotecnologia) ;
Gallardo-Chacón, Joan Josep
(Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ;
Juan Godoy, Bibiana
(Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ;
Guamis López, Buenaventura
(Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments)
;
Trujillo, Antonio-José
(Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments)
Tiger nut beverages are non-alcoholic products that are characterized by their pale color and soft flavor. Conventional heat treatments are widely used in the food industry, although heated products are often damaging to their overall quality. [...]
2023 -
10.3390/foods12040683
Foods
,
Vol. 12 (february 2023)
Registre complet
-
6.
14 p, 847.0 KB
Effect of Ultra-High-Pressure Homogenization Processing on the Microbiological, Physicochemical, and Sensory Characteristics of Fish Broth
/
Moisés, Sónia Genuina
(Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ;
Guamis López, Buenaventura
(Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ;
Roig Sagués, Artur Xavier
(Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ;
Codina Torrella, Idoia
(Departament d'Enginyeria Agroalimentària i Biotecnologia)
;
Hernández Herrero, María Manuela
(Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments)
The effect of ultra-high-pressure homogenization (UHPH) treatments at 300 MPa at inlet temperatures (T) between 45 and 75 °C on the microbiological, physical, and sensorial characteristics of fish broth was evaluated. [...]
2022 -
10.3390/foods11243969
Foods
,
Vol. 11 Núm. 24 (december 2022)
, p. 3969
Registre complet
-
7.
6 p, 619.1 KB
Use of UHPH to Obtain Juices With Better Nutritional Quality and Healthier Wines With Low Levels of SO
/
Morata, Antonio
(Universidad Politécnica de Madrid) ;
Guamis López, Buenaventura
(Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments)
Ultra-high pressure homogenization (UHPH) is a high pressure technique in which a fluid is pressurized by pumping at higher than 200 MPa and instantaneously depressurized at atmospheric pressure across a special valve. [...]
2020 -
10.3389/fnut.2020.598286
Frontiers in nutrition
,
Vol. 7 (december 2020)
Registre complet
-
8.
25 p, 4.1 MB
Alimentos irradiados
/
Sendra Nadal, Esther
;
Capellas Puig, Marta
;
Guamis López, Buenaventura
La industria alimentaria y las administraciones públicas realizan grandes esfuerzos para mejorar el mantenimiento de las condiciones higiénicas y evitar la contaminación de alimentos. Pese a estos esfuerzos siguen produciéndose un gran numero de procesos patológicos relacionados con los alimentos. [...]
2001 -
10.3989/arbor.2001.i661.826
Arbor
,
Vol. 168, núm. 661 (2001)
, p. 129-153
Registre complet
-
9.
2 p, 88.5 KB
Nou sistema per conservar líquids a temperatura ambient
/
Guamis López, Buenaventura
(Universitat Autònoma de Barcelona. Centre Especial de Recerca Planta de Tecnologia dels Aliments (CeRPTA))
El Centre Especial de Recerca Planta de Tecnologia dels Aliments (CERPTA) de la UAB ha creat un nou sistema capaç d'esterilitzar i estabilitzar líquids mitjançant altes pressions que permet conservar-los llarg temps a temperatura ambient i reduir l'ús d'additius per conservar les seves característiques organolèptiques. [...]
El Centre Especial de Recerca Planta de Tecnologia dels Aliments (CERPTA) de la UAB ha creado un nuevo sistema capaz de esterilizar y estabilizar líquidos mediante altas presiones que permite conservarlos largo tiempo a temperatura ambiente y reducir el uso de aditivos para conservar sus características organolépticas. [...]
The UAB Food Technology Plant Special Research Centre (CERPTA) has designed a new system capable of sterilising and stabilising liquids at high pressure, thus allowing them to last longer at room temperature and reduce the use of additives to preserve organoleptic qualities. [...]
2012
UAB divulga
,
gener 2012,
p. 1-1
3 documents
Registre complet
-
10.
2 p, 209.8 KB
Adéu a la llet pasteuritzada!
/
Guamis López, Buenaventura
(Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ;
Juan Godoy, Bibiana
(Universitat Autònoma de Barcelona. Centre Especial de Recerca Planta de Tecnologia dels Aliments (CeRPTA))
Cada cop més, les expectatives del consumidor són més exigents. Valors com el sabor, la conservació o el nivell nutritiu dels aliments esdevenen prioritats de la demanda alimentària. Per aquest motiu, centres d'investigació com el Centre Especial de Recerca Planta de Tecnologia d'Aliments (CERPTA) de la Universitat Autònoma de Barcelona investiguen noves alternatives tecnològiques que implementin el procés de producció. [...]
Cada vez más, las expectativas del consumidor son más exigentes. Valores como el sabor, la conservación o el nivel nutritivo de los alimentos se convierten en prioridades de la demanda alimentaria. [...]
2009
UAB divulga
,
Maig 2009,
p. 1-2
2 documents
Registre complet
-
Articles :
11
registres trobats 1 - 10
anar al registre:
Documents de recerca
12
registres trobats 1 - 10
anar al registre:
1.
173 p, 2.9 MB
Aplicación de la homogeneización a ultra alta presión para la pasteurización en frio de cerveza
/
Cerezo Chinarro, Oscar
;
Guamis López, Buenaventura,
dir. ;
Martín Belloso, Olga,
dir.
L'objectiu principal de la present tesis va se estudiar l'efecte de l'aplicació de la tecnologia d'homogeneïtzació a ultra alta pressió (UHPH, de les seves sigles en anglès) per a la inactivació microbiana y la millora de la estabilitat sensorial de cervesa filtrada lager, com a alternativa a la pasteurització tèrmica convencional. [...]
El objetivo principal de la presente tesis fue estudiar el efecto de la aplicación de la tecnología de homogenización a ultra alta presión (UHPH, de sus siglas en inglés) para la inactivación microbiana y la mejora de la estabilidad sensorial de cerveza filtrada lager, como alternativa a la pasteurización térmica convencional. [...]
The main aim of this thesis was to study the effect of the application of ultra high pressure homogenization (UHPH) technology for the microbiological inactivation and the enhancement of flavor stability of filtered lager beer, as an alternative to conventional thermal pasteurization. [...]
2021
Registre complet
-
2.
281 p, 3.4 MB
Optimización de barra de nopal de "alto contenido de fibra"
/
Escobar Rodríguez, Luz María
;
Guamis López, Buenaventura,
dir. (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ;
Universitat Autònoma de Barcelona.
Departament de Ciència Animal i dels Aliments
Como alternativa de alimento con "alto contenido de fibra" en beneficio de salud de consumidores, se incluyó nopal para desarrollo de "barra", considerando popularidad de éstas y cualidades fisiológicas de fibra dietética (FD) (efecto hipocolesterolémico, saciedad, prebiótico, preventivo contra cáncer de colon, etc. [...]
As alternative to "high fiber" food for health of consumers, nopal (cactus) was included for development of a "bar", considering popularity of these and physiological qualities of dietary fiber (FD) (hypocholesterolemic effect, satiety, prebiotic, preventive against colon cancer, etc. [...]
[Barcelona] : Universitat Autònoma de Barcelona, 2017.
Registre complet
-
3.
187 p, 2.1 MB
Influence of high pressure treatments on goat's milk cheese for the improvement of its sensory and commercial characteristics
/
Nicolau i Villellas, Natàlia
;
Guamis López, Buenaventura,
dir. (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ;
Buffa, Martín Nicolás,
dir. (Universitat Autònoma de Barcelona. Centre Especial de Recerca Planta de Tecnologia dels Aliments (CeRPTA)) ;
Universitat Autònoma de Barcelona.
Departament de Ciència Animal i dels Aliments
L'objectiu principal d'aquesta tesi va ser estudiar l'efecte de la intensitat de pressió (100, 200 o 300 MPa) i el moment (abans o després del salat; BS i AS, respectivament) de l'aplicació dels tractaments d'Alta Pressió (AP) sobre la capacitat de retenció d'aigua, les característiques de textura i el perfil sensorial dels formatges de cabra pressuritzats comparats amb els formatges control. [...]
The overall goal of the present PhD thesis was to study some factors related to the choice of pressure intensity (100, 200 or 300 MPa) and the moment of high-pressure (HP) treatments application (before and after brining; BS and AS respectively) that could influence water binding, textural characteristics and sensory profile of pressurized goat's milk cheeses compared with the control cheeses. [...]
[Barcelona] : Universitat Autònoma de Barcelona, 2015
Registre complet
-
4.
314 p, 4.5 MB
Optimización del proceso de elaboración y aplicación de la homogenización a ultra alta presión como tecnología de conservación de licuado de chufa
/
Codina Torrella, Idoia
;
Trujillo, Antonio-José,
dir. (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ;
Guamis López, Buenaventura,
dir. (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ;
Universitat Autònoma de Barcelona.
Departament de Ciència Animal i dels Aliments
El objetivo principal de este trabajo de tesis ha sido la elaboración de un licuado de chufa de calidad y vida útil mejorada, mediante la optimización del proceso de elaboración del producto y su estabilización con la tecnología de homogenización a ultra alta presión, como tecnología alternativa al tratamiento de homogenización-pasteurización convencional. [...]
This doctoral dissertation focuses on the production of a quality tiger nut beverage with extended shelf-life, through the optimization of beverage production and its stabilization with ultra-high pressure homogenization technology, as an alternative technology to the conventional homogenization-pasteurization treatment. [...]
[Barcelona] : Universitat Autònoma de Barcelona, 2014
Registre complet
-
5.
94 p, 5.1 MB
Aplicación de la alta presión hidrostática en mató (queso fresco de leche de cabra)
/
Capellas Puig, Marta
(Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ;
Guamis López, Buenaventura,
dir. (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ;
Mor-Mur i Francesch, Montserrat,
dir. (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ;
Universitat Autònoma de Barcelona.
Departament de Ciència Animal i dels Aliments
Bellaterra: Universitat Autònoma de Barcelona, 2010
3 documents
Registre complet
-
6.
99 p, 1.7 MB
Aplicación de las altas presiones hidrostáticas en la elaboración de queso de cabra
/
Buffa, Martín Nicolás
;
Guamis López, Buenaventura,
dir. (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ;
Trujillo, Antonio-José,
dir. (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments)
Vegeu mnbresum1de1. pdf.
Bellaterra : Universitat Autònoma de Barcelona, 2005
3 documents
Registre complet
-
7.
44 p, 429.3 KB
Cambios en las características de un queso de cabra sometido a alta presión hidrostática : aceleración de la maduración
/
Saldo Periago, Jordi
;
Guamis López, Buenaventura,
dir. (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ;
Sendra Nadal, Esther,
dir. (Universidad Miguel Hernández de Elche)
La maduración es una de las partes del proceso de elaboración del queso en que pueden realizarse importantes acciones para reducir los costes de producción en la industria quesera. Es un proceso largo que implica mantener unos importantes inmovilizados, invertir en cámaras de maduración capaces de mantener grandes volúmenes, afrontar los costes de refrigeración y el riesgo de aparición de defectos durante el madurado. [...]
The ripening is one of the parts of the manufacture process of cheese in that is possible to carry out important actions to reduce the production costs in the cheese industry. It is a long process that implies support important immobilized, invest in ripening chambers able to hold large volumes, face the refrigeration costs and the defect appearance risk during the ripening. [...]
Bellaterra : Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària, 2002
6 documents
Registre complet
-
8.
161 p, 1.4 MB
Efecto de las altas presiones hidrostáticas sobre el gazpacho y zumo de uva
/
Daoudi, Lamya
;
Guamis López, Buenaventura,
dir. (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ;
Trujillo, Antonio-José,
dir. (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments)
Vegeu tesi.
Bellaterra : Universitat Autònoma de Barcelona, 2006
Registre complet
-
9.
36 p, 754.8 KB
Estudi del tractament tèrmic i per alta pressió en les proteïnes i estructures proteiques de la llet de cabra
/
Felipe Cuyàs, Xavier
;
Guamis López, Buenaventura,
dir. (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments)
«ESTUDI DEL TRACTAMENT TÈRMIC I PER ALTA PRESSIÓ EN LES PROTEÏNES I ESTRUCTURES PROTEIQUES DE LA LLET DE CABRA» L'objectiu del treball d'investigació és observar els efectes del tractaments per alta pressió isostàtica en llet de cabra, especialment aquells referents a modificacions en l'estat de les proteïnes sèriques, caseïnes i estructura micel·lar de les caseïnes. [...]
«STUDY OF THERMAL AND PRESSURE TREATMENTS ON PROTEIN AND PROTEIN STRUCTURES ON GOAT'S MILK» The aim of the research work is to know the effect of high-pressure treatments on goat's milk, and, in particular, on whey proteins, casein and casein micelles. [...]
Bellaterra : Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària, 2001
2 documents
Registre complet
-
10.
134 p, 616.2 KB
Estudio de adecuación de cepas lácticas autóctonas aisladas de leche cruda de oveja guirra para la elaboración de queso
/
Morais, Joaquim
;
Guamis López, Buenaventura,
dir. (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ;
Buffa, Martín Nicolás,
dir. (Universitat Autònoma de Barcelona. Centre Especial de Recerca Planta de Tecnologia dels Aliments (CeRPTA))
En este trabajo se caracterizaron tecnológicamente 169 cepas lácticas autóctonas aisladas de leche cruda de oveja Guirra, con el objetivo de seleccionar las cepas con buena aptitud quesera para utilizarlas posteriormente como fermento iniciador en la elaboración de queso. [...]
One hundred sixtieth nine strains of autochthonous lactic acid bacteria isolated from raw milk of Guirra sheep, were technologically characterized with the aim of selecting those with good aptitude to be used later as a starter culture in cheese elaboration. [...]
Bellaterra : Universitat Autònoma de Barcelona, 2004
Registre complet
-
Documents de recerca :
12
registres trobats 1 - 10
anar al registre:
Materials acadèmics
42
registres trobats 1 - 10
anar al registre:
1.
5 p, 106.9 KB
Desenvolupament i Innovació
[
103256
] /
Guamis López, Buenaventura
;
Izard Granados, Gabriel
;
Gràcia Julià, Alvar
;
Universitat Autònoma de Barcelona.
Facultat de Veterinària
Per cursar correctament l'assignatura és necessari tenir una idea clara dels conceptes explicats en les assignatures anteriors. Concretament per estudiar les metodologies del desenvolupament de nous productes és molt important el coneixement previ dels processos de la indústria alimentària, el coneixement de les matèries primeres i additius, de la nutrició humana, així com les normatives vigents en cada moment. [...]
To study the course successfully, it is necessary to have a clear idea of the concepts explained in the previous subjects. Specifically, studying new product development methodologies is very important to have prior knowledge of food industry processes, knowledge of raw materials and additives, human nutrition, as well as the standards in force in a moment at a time. [...]
Para estudiar con éxito el curso, es necesario tener una idea clara de los conceptos explicados en las asignaturas anteriores. Específicamente, estudiar las metodologías de desarrollo de nuevos productos es muy importante el conocimiento previo de los procesos de la industria alimentaria, el conocimiento de las materias primas y aditivos, de la nutrición humana, así como las normas En vigor en un momento dado. [...]
2021-22
Grau en Ciència i Tecnologia dels Aliments
[
974
]
3 documents
Registre complet
-
2.
5 p, 106.8 KB
Desenvolupament i Innovació
[
103256
] /
Guamis López, Buenaventura
;
Ferragut, Victoria
;
Izard Granados, Gabriel
;
Salla Tranche, Xavier
;
Universitat Autònoma de Barcelona.
Facultat de Veterinària
Per cursar correctament l'assignatura és necessari tenir una idea clara dels conceptes explicats en les assignatures anteriors. Concretament per estudiar les metodologies del desenvolupament de nous productes és molt important el coneixement previ dels processos de la indústria alimentària, el coneixement de les matèries primeres i additius, de la nutrició humana, així com les normatives vigents en cada moment. [...]
Para estudiar con éxito el curso, es necesario tener una idea clara de los conceptos explicados en las asignaturas anteriores. Específicamente, estudiar las metodologías de desarrollo de nuevos productos es muy importante el conocimiento previo de los procesos de la industria alimentaria, el conocimiento de las materias primas y aditivos, de la nutrición humana, así como las normas En vigor en un momento dado. [...]
2020-21
Grau en Ciència i Tecnologia dels Aliments
[
974
]
3 documents
Registre complet
-
3.
5 p, 106.8 KB
Desenvolupament i Innovació
[
103256
] /
Guamis López, Buenaventura
;
Ferragut, Victoria
;
Izard Granados, Gabriel
;
Salla Tranche, Xavier
;
Universitat Autònoma de Barcelona.
Facultat de Veterinària
Per cursar correctament l'assignatura és necessari tenir una idea clara dels conceptes explicats en les assignatures anteriors. Concretament per estudiar les metodologies del desenvolupament de nous productes és molt important el coneixement previ dels processos de la indústria alimentària, el coneixement de les matèries primeres i additius, de la nutrició humana, així com les normatives vigents en cada moment. [...]
Para estudiar con éxito el curso, es necesario tener una idea clara de los conceptos explicados en las asignaturas anteriores. Específicamente, estudiar las metodologías de desarrollo de nuevos productos es muy importante el conocimiento previo de los procesos de la industria alimentaria, el conocimiento de las materias primas y aditivos, de la nutrición humana, así como las normas En vigor en un momento dado. [...]
2019-20
Grau en Ciència i Tecnologia dels Aliments
[
974
]
3 documents
Registre complet
-
4.
5 p, 83.3 KB
Desenvolupament i Innovació
[
103256
] /
Guamis López, Buenaventura
;
Universitat Autònoma de Barcelona.
Facultat de Veterinària
Per cursar correctament l'assignatura és necessari tenir una idea clara dels conceptes explicats en les assignatures anteriors. Concretament per estudiar les metodologies del desenvolupament de nous productes és molt important el coneixement previ dels processos de la indústria alimentària, el coneixement de les matèries primeres i additius, de la nutrició humana, així com les normatives vigents en cada moment. [...]
2018-19
Grau en Ciència i Tecnologia dels Aliments
[
974
]
Registre complet
-
5.
5 p, 83.0 KB
Desenvolupament i Innovació
[
103256
] /
Guamis López, Buenaventura
;
Universitat Autònoma de Barcelona.
Facultat de Veterinària
Per cursar correctament l'assignatura és necessari tenir una idea clara dels conceptes explicats en les assignatures anteriors. Concretament per estudiar les metodologies del desenvolupament de nous productes és molt important el coneixement previ dels processos de la indústria alimentària, el coneixement de les matèries primeres i additius, de la nutrició humana, així com les normatives vigents en cada moment. [...]
2017-18
Grau en Ciència i Tecnologia dels Aliments
[
974
]
Registre complet
-
6.
5 p, 83.1 KB
Desenvolupament i Innovació
[
103256
] /
Guamis López, Buenaventura
;
Universitat Autònoma de Barcelona.
Facultat de Veterinària
Per cursar correctament l'assignatura és necessari tenir una idea clara dels conceptes explicats en les assignatures anteriors. Concretament per estudiar les metodologies del desenvolupament de nous productes és molt important el coneixement previ dels processos de la indústria alimentària, el coneixement de les matèries primeres i additius, de la nutrició humana, així com les normatives vigents en cada moment. [...]
2016-17
Grau en Ciència i Tecnologia dels Aliments
[
974
]
Registre complet
-
7.
5 p, 29.7 KB
Desenvolupament i Innovació
[
103256
] /
Guamis López, Buenaventura
;
Universitat Autònoma de Barcelona.
Facultat de Veterinària
Per cursar correctament l'assignatura és necessari tenir una idea clara dels conceptes explicats en les assignatures anteriors. Concretament per estudiar les metodologies del desenvolupament de nous productes és molt important el coneixement previ dels processos de la indústria alimentària, el coneixement de les matèries primeres i additius, de la nutrició humana, així com les normatives vigents en cada moment. [...]
2015-16
Grau en Ciència i Tecnologia dels Aliments
[
974
]
Registre complet
-
8.
6 p, 108.3 KB
Desenvolupament i Innovació
[
103256
] /
Guamis López, Buenaventura
;
Universitat Autònoma de Barcelona.
Facultat de Veterinària
Per cursar correctament l'assignatura és necessari tenir una idea clara dels conceptes explicats en les assignatures anteriors. Concretament per estudiar les metodologies del desenvolupament de nous productes és molt important el coneixement previ dels processos de la indústria alimentària, el coneixement de les matèries primeres i additius, de la nutrició humana, així com les normatives vigents en cada moment. [...]
2014-15
Grau en Ciència i Tecnologia dels Aliments
[
974
]
Registre complet
-
9.
5 p, 108.0 KB
Desenvolupament i Innovació
[
103256
] /
Guamis López, Buenaventura
;
Universitat Autònoma de Barcelona.
Facultat de Veterinària
Per cursar correctament l'assignatura és necessari tenir una idea clara dels conceptes explicats en les assignatures anteriors. Concretament per estudiar les metodologies del desenvolupament de nous productes és molt important el coneixement previ dels processos de la indústria alimentària, el coneixement de les matèries primeres i additius, de la nutrició humana, així com les normatives vigents en cada moment. [...]
2013-14
Registre complet
-
10.
5 p, 2.0 MB
Indústries alimentàries
[
23371
] /
Guamis López, Buenaventura
;
Universitat Autònoma de Barcelona.
Facultat de Veterinària
1997-98
Llicenciat en Ciència i Tecnologia dels Aliments
[
84
]
Registre complet
-
Materials acadèmics :
42
registres trobats 1 - 10
anar al registre:
Documents gràfics i multimèdia
1
registres trobats
1.
Elaboración de helados : buenas prácticas de fabricación
/
Guamis López, Buenaventura
(Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ;
Mora Ventura, María Teresa
(Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ;
Universitat Autònoma de Barcelona.
Institut de Ciències de l'Educació
;
Universitat Autònoma de Barcelona.
Facultat de Veterinària
Bellaterra : Universitat Autònoma de Barcelona, 1994
Registre complet
-
Us interessa rebre alertes sobre nous resultats d'aquesta cerca?
Definiu una
alerta personal
via correu electrònic o subscribiu-vos al
canal RSS
.