Gestió de la Seguretat Alimentària i Salut Pública [103262]
Mora Ventura, María Teresa (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments)
Universitat Autònoma de Barcelona.
Facultat de Veterinària
Fecha: |
2012-13 |
Resumen: |
Es tracta d'una assignatura que impartirà de manera integrada coneixements tant de Seguretat Alimentària com de Salut Pública. Els objectius formatius concrets son: 1. Adquirir coneixements de la gestió del sistemes de control 2. Descriure la gestió de les crisis alimentàries i plans de comunicació 3. Adquirir coneixements de la Salut Pública i els seus determinants 4. Conèixer principis de metodologia en investigació clínica i les seves implicacions. |
Derechos: |
Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original. |
Lengua: |
Català |
Titulación: |
Ciència i Tecnologia dels Aliments [2501925] |
Plan de estudios: |
Grau en Ciència i Tecnologia dels Aliments [974] |
Documento: |
Objecte d'aprenentatge |
El registro aparece en las colecciones:
Materiales académicos >
Guías docentes
Registro creado el 2012-07-23, última modificación el 2023-01-28