Nutrició Humana [103268]
Rodríguez Jerez, José Juan (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments)
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària

Date: 2012-13
Abstract: 1. - Descriure els conceptes fonamentals, els fonaments històrics i les bases bibliogràfiques de nutrició humana. 2. - Demostrar que coneix les bases fisiològiques i bioquímiques del metabolisme de les diferents substàncies nutritives i les necessitats i recomanacions nutricionals. 3. - Identificar els diferents sistemes d'avaluació de l'estat nutricional de la població i els factors que condicionen el comportament alimentari. 4. - Interpretar la composició nutricional dels aliments i el seu paper en la salut dels individus. 5. - Identificar quines son les pautes alimentàries recomanades en l'individu sa, en les diferents etapes de la vida, en les diverses situacions fisiològiques i en les patologies amb implicacions nutricionals més freqüents. 6. - Estudiar les característiques nutricionals dels productes alimentosos destinats a col·lectius específics d'individus. 7. - Analitzar els efectes i la influència de la tecnologia alimentària en el valor nutricional dels aliments. 1 Nutrició Humana 2012 - 2013.
Rights: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Language: Català
Studies: Ciència i Tecnologia dels Aliments [2501925]
Study plan: Grau en Ciència i Tecnologia dels Aliments [974]
Document: Objecte d'aprenentatge



7 p, 20.5 KB

The record appears in these collections:
Course materials > Course guides

 Record created 2012-07-24, last modified 2023-01-28



   Favorit i Compartir