Credit consulting : anàlisi de l'amortització anticipada de crèdits mitjançant el VAD
Company Balsalobre, Marc
González Núñez, José Luis
Universitat Autònoma de Barcelona. Escola d'Enginyeria

Fecha: 2012
Descripción: 75 p.
Resumen: El projecte que he dut a terme és la implementació d'una pàgina web orientada a aquells usuaris que necessiten assessorament davant d'un crèdit bancari que ja posseeixen o que vulguin realitzar. Aquesta web financera té com a objectiu donar un cop de mà a tota aquella gent que té demanat un crèdit bancari a interès fixe i vol saber en un moment determinat si és convenient o no amortitzar anticipadament tenint en compte variables com: interès del mercat, penalització deguda a l'anticipació, la fiscalitat en el cas de les empreses, anys que queden per acabar de pagar el crèdit, sistema d'amortització financera utilitzat, etc.
Resumen: El proyecto que he llevado a cabo es la implementación de una página web orientada a aquellos usuarios que necesitan asesoramiento respecto a un crédito bancario que ya poseen o que quieran realizar. Esta web financiera tiene como objetivo servir de ayuda a todo aquel que haya pedido un crédito bancario a interés fijo y quera saber en un momento dado si es conveniente o no amortizarlo anticipadamente teniendo en cuenta variables como: interés del mercado, penalización debida a la anticipación, fiscalidad en el caso de las empresas, años que quedan para acabar de pagar el crédito, sistema de amortización financiera utilizado, etc.
Resumen: Implementation of a financial website aimed at those users who need credit counseling.
Derechos: L'accés als continguts d'aquest document queda condicionat a l'acceptació de les condicions d'ús establertes per la següent llicència Creative Commons: Creative Commons
Lengua: Català
Colección: Escola d'Enginyeria. Projectes i treballs de final de carrera. Enginyeria Tècnica en Informàtica de Gestió
Plan de estudios: Diplomat en Informàtica, especialista de Gestió [32]
Documento: Treball final de grau
Materia: Préstecs bancaris ; Presa de decisions ; Processament de dades



75 p, 2.2 MB

El registro aparece en las colecciones:
Documentos de investigación > Trabajos de investigación y proyectos de final de carrera > Ingeniería. TFM

 Registro creado el 2012-08-31, última modificación el 2023-01-18



   Favorit i Compartir