Currículum Bimodal : reduirem el fracàs escolar?
Marqués Graells, Pere (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Pedagogia Aplicada)

Additional title: Currículum Bimodal : ¿Reduciremos el fracaso escolar?
Date: 2012
Abstract: Una investigació desenvolupada al Departament de Pedagogia Aplicada de la UAB ha estudiat l'aplicació del currículum bimodal, que separa els coneixements que s'han de memoritzar de les competències que s'han d'adquirir, en diversos centres d'ensenyament a Espanya i a Amèrica Llatina. Els resultats mostren una millora en el rendiment dels alumnes, alhora que també un increment en la seva motivació davant de les classes. Així, el currículum bimodal obre una porta a l'esperança en la millora de l'educació i en la reducció del fracàs escolar.
Abstract: Una investigación desarrollada en el Departamento de Pedagogía Aplicada de la UAB ha estudiado la aplicación del currículum bimodal, que separa los conocimientos que se deben memorizar de las competencias que se deben adquirir, en varios centros de enseñanza en España y en América Latina. Los resultados muestran una mejora en el rendimiento de los alumnos, a la vez que también un incremento en su motivación delante de las clases. Así, el currículum bimodal abre una puerta a la esperanza en la mejora de la educación y en la reducción del fracaso escolar.
Rights: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan aquestes es distribueixin sota la mateixa llicència que regula l'obra original i es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Language: Català i Castellà
Document: Article ; divulgació ; Versió publicada
Published in: UAB divulga, Setembre 2012, p. 1-1, ISSN 2014-6388



Català
1 p, 34.2 KB

Español
3 p, 123.1 KB

The record appears in these collections:
Articles > Published articles > UAB Divulga
Articles > Dissemination

 Record created 2012-09-27, last modified 2023-10-01



   Favorit i Compartir