Articles publicats

Articles publicats 1 registres trobats  La cerca s'ha fet en 0.01 segons. 
1.
12 p, 325.6 KB Influence of free fatty acid content and degree of fat saturation in laying hen diets on egg quality, yolk fatty acid profile, and cholesterol content / Palomar, María (Universidad CEU Cardenal Herrera. Departamento de Producción y Salud Animal) ; Soler, M. D. (Universidad CEU Cardenal Herrera. Departamento de Producción y Salud Animal) ; Tres, A. (Universitat de Barcelona. Departament de Nutrició, Ciències de l'Alimentació i Gastronomia) ; Barroeta, Ana Cristina (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Muñoz-Núñez, M. (Universitat de Barcelona. Departament de Nutrició, Ciències de l'Alimentació i Gastronomia) ; Garcés-Narro, Carlos (Universidad CEU Cardenal Herrera. Departamento de Producción y Salud Animal)
The aim of the present study was to evaluate the effect of dietary free fatty acid (FFA) content and the degree of saturation on egg quality, yolk fatty acid (FA) profile, and yolk cholesterol content. [...]
2022 - 10.1016/j.psj.2022.102236
Poultry Science, Vol. 102 (october 2022)  

Us interessa rebre alertes sobre nous resultats d'aquesta cerca?
Definiu una alerta personal via correu electrònic o subscribiu-vos al canal RSS.