Resultats globals: 7 registres trobats en 0.03 segons.
Articles, 7 registres trobats
Articles 7 registres trobats  
1.
11 p, 484.4 KB Influence of free fatty acid content and degree of fat saturation on production performance, nutrient digestibility, and intestinal morphology of laying hens / Palomar, María (Universidad CEU Cardenal Herrera. Departamento de Producción y Sanidad Animal) ; Garcés-Narro, Carlos (Universidad CEU Cardenal Herrera. Departamento de Producción y Sanidad Animal) ; Piquer, Olga (Universidad CEU Cardenal Herrera. Departamento de Producción y Sanidad Animal) ; Sala Pallarés, Roser (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Tres, Alba (Universitat de Barcelona. Departament de Nutrició, Ciències de l'Alimentació i Gastronomia) ; García-Bautista, José A. (Universidad CEU Cardenal Herrera. Departamento de Producción y Sanidad Animal) ; Soler, María D. (Universidad CEU Cardenal Herrera. Departamento de Producción y Sanidad Animal)
This study was conducted to evaluate the effects of dietary free fatty acid (FFA) content and degree of fat saturation on production performance, lipid and calcium digestibility, and intestinal function of laying hens. [...]
2023 - 10.1016/j.aninu.2023.03.002
Animal Nutrition, Vol. 13 (march 2023) , p. 313-323  
2.
12 p, 325.6 KB Influence of free fatty acid content and degree of fat saturation in laying hen diets on egg quality, yolk fatty acid profile, and cholesterol content / Palomar, María (Universidad CEU Cardenal Herrera. Departamento de Producción y Salud Animal) ; Soler, M. D. (Universidad CEU Cardenal Herrera. Departamento de Producción y Salud Animal) ; Tres, A. (Universitat de Barcelona. Departament de Nutrició, Ciències de l'Alimentació i Gastronomia) ; Barroeta, Ana Cristina (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Muñoz-Núñez, M. (Universitat de Barcelona. Departament de Nutrició, Ciències de l'Alimentació i Gastronomia) ; Garcés-Narro, Carlos (Universidad CEU Cardenal Herrera. Departamento de Producción y Salud Animal)
The aim of the present study was to evaluate the effect of dietary free fatty acid (FFA) content and the degree of saturation on egg quality, yolk fatty acid (FA) profile, and yolk cholesterol content. [...]
2022 - 10.1016/j.psj.2022.102236
Poultry Science, Vol. 102 (october 2022)  
3.
9 p, 290.8 KB Olive pomace oil and acid oil as alternative fat sources in growing-finishing broiler chicken diets / Verge-Mèrida, Gerard (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Solà Oriol, David (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Tres, A. (Universitat de Barcelona. Departament de Nutrició, Ciències de l'Alimentació i Gastronomia) ; Verdú, M. (BonÀrea Agrupa, 25210 Guissona, Spain) ; Farré, G. (BonÀrea Agrupa) ; Garcés-Narro, Carlos (Universidad CEU Cardenal Herrera. Departamento de Producción y Sanidad Animal) ; Barroeta, Ana Cristina (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments)
The aim of the present study was to investigate the effect of dietary supplementation of olive pomace oil and olive pomace acid oil, which are rich in monounsaturated fatty acids (FA) but differ in free FA content, on growth performance, digestibility and FA profile of abdominal fat and breast meat. [...]
2022 - 10.1016/j.psj.2022.102079
Poultry Science, Vol. 101 (july 2022)  
4.
10 p, 398.1 KB Degree of Saturation and Free Fatty Acid Content of Fats Determine Dietary Preferences in Laying Hens / Palomar, María (Universidad CEU Cardenal Herrera. Departamento de Ciencia Animal y de los Alimentos) ; Soler Sanchis, María Dolores (Universidad CEU Cardenal Herrera. Departamento de Ciencia Animal y de los Alimentos) ; Roura, Eugeni (University of Queensland. Centre for Nutrition and Food Sciences) ; Sala Pallarés, Roser (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Piquer Querol, Olga (Universidad CEU Cardenal Herrera. Departamento de Ciencia Animal y de los Alimentos) ; Garcés-Narro, Carlos (Universidad CEU Cardenal Herrera. Departamento de Ciencia Animal y de los Alimentos)
Behavioural and genetic evidence shows that the taste system is intimately related to the sensing of nutrients with consequences for poultry nutrition practices. A better understanding of how chickens may sense fat could provide the background for selecting feedstuffs used in poultry feeds. [...]
2020 - 10.3390/ani10122437
Animals, Vol. 10 Núm. 12 (2020) , p. 2437  
5.
13 p, 1.5 MB Effects of dietary free fatty-acid content and saturation degree on lipid-class composition and fatty-acid digestibility along the gastrointestinal tract in broiler starter chickens / Rodriguez-Sanchez, Raquel (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Tres, A. (Universitat de Barcelona. Departament de Ciències de l'Alimentació i Gastronomia) ; Sala Pallarés, Roser (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Garcés-Narro, Carlos (Universidad CEU Cardenal Herrera. Departamento de Producción y Sanidad Animal) ; Guardiola Ibarz, Francesc (Universitat de Barcelona. Departament de Ciències de l'Alimentació i Gastronomia) ; Gasa, Josep (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Barroeta, Ana Cristina (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments)
The aim of the present study is to assess the effect of the dietary free fatty acid (FFA) content and dietary fat saturation degree on the fatty-acid (FA) digestibility and lipid-class content along the gastrointestinal tract and excreta in broiler chickens. [...]
2019 - 10.3382/ps/pez253
Poultry Science, Vol. 98 Núm. 10 (january 2019) , p. 4929-4941  
6.
8 p, 193.6 KB Sistemas automáticos de alimentación en vacuno lechero / Robles, R. ; Garcés-Narro, Carlos ; Fernández, C..
2000
Bovis, N. 94 (2000) p. 061-68.  
 Accés restringit a la UAB
7.
19 p, 613.7 KB Alojamientos para vacuno lechero / Garcés-Narro, Carlos ; Rubert Alemán, J. ; Fernández, C..
2000
Bovis, N. 94 (2000) p. 015-33.  
 Accés restringit a la UAB

Vegeu també: autors amb noms similars
Us interessa rebre alertes sobre nous resultats d'aquesta cerca?
Definiu una alerta personal via correu electrònic o subscribiu-vos al canal RSS.