Documentos de investigación

Documentos de investigación Encontrados 188 registros  inicioanterior157 - 166siguientefinal  ir al registro: La búsqueda tardó 0.01 segundos. 
157.
1 p, 590.9 KB Spherifications / Ferrer Salseda, A. ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
The spherification is a culinary technique of molecular gastronomy based on the formation of spheres of food or drink, characterized by a liquid interior and a jelly surface. In this dissemination study we will deepen in the process of physicochemical spherifications, the substances used to make them and the various factors involved in the process.
2014
Graduat o Graduada en Ciència i Tecnologia dels Aliments [974]  
158.
1 p, 364.8 KB Cannabinoids. Antitumor action and palliative effects in the treatment of patients with cancer / Codinachs Rius, Aina ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
2014
Graduat o Graduada en Ciència i Tecnologia dels Aliments [974]  
159.
1 p, 338.3 KB Technology for the development of different types of sugar / Castillo Martín, Toni ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
Project's main aim is to divulge the elaboration process of different types of sugar to the main population by redacting a Wikipedia article.
2014
Graduat o Graduada en Ciència i Tecnologia dels Aliments [974]  
160.
1 p, 885.2 KB Food for people with celiac disease / Bosch Domingo, Anna ; Juan Godoy, Bibiana, dir. ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
Research about the food supply for people with celiac disease which is currently on the market. Does it cover the demand?.
2014
Graduat o Graduada en Ciència i Tecnologia dels Aliments [974]  
161.
1 p, 193.6 KB The organic cava's situation in Catalonia / Araguz López, Andreu ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
Organic farming is anactivity which has recently experienced a significant growth, both in popularity and production. Although there are studies that show an increase in the production area of organic vineyard, the role of cava inorganic viticulture is unclear.
2014
Graduat o Graduada en Ciència i Tecnologia dels Aliments [974]  
162.
16 p, 1.3 MB El teixit adipós marró com a teràpia contra la obesitat. / Cerveró Fernández, Alexandra ; Genescà, A., (Anna), dir. (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Biologia Cel·lular, de Fisiologia i d'Immunologia.) ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
L'obesitat està causant greus problemes de salut a nivell mundial. Per aquest motiu, s'han dedicat grans esforços científics per a poder combatre-la, però fins al moment no s'ha aconseguit. La majoria de les teràpies proposades es basen en disminuir la ingesta energètica, però dades recents suggereixen que augmentar la despesa energètica cel·lular pot ser un bon enfocament per a reduir la quantitat de greix. [...]
2013
Graduat o Graduada en Ciència i Tecnologia dels Aliments [974]
2 documentos
163.
13 p, 641.7 KB Efecte de les altes pressions hidrostàtiques sobre Listeria monocytogenes present en aliments llestos pel consum. / Navarrete Motilla, David ; Roig Sagués, Artur Xavier, dir. (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
El tractament amb altes pressions és conegut indistintament com HPP, acrònim de Hygh Pressure Processing, o HHP, acrònim de Hygh Hydrostatic Pressure. És un mètode de processament basat en l'aplicació d'energia mecànica a un fluid, el qual comprimeix l'aliment de forma isostàtica per tal d'exercir pressions de fins a 900 MPa (9000 atm) (Sun, 2006) amb l'objectiu principal de reduir la càrrega microbiana d'aquest aliment. [...]
2013
Graduat o Graduada en Ciència i Tecnologia dels Aliments [974]
2 documentos
164.
8 p, 333.9 KB Processos de descafeïnament. / Arias Rubio, Daniel ; Capellas Puig, Marta, dir. (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
L'objectiu d'aquest Treball de Fi de Grau és publicar un article divulgatiu sobre els processos de descafeïnament a la Viquipèdia . Hi ha força informació tècnica sobre el descafeïnament disponible a Internet en diferents formats. [...]
2013
Graduat o Graduada en Ciència i Tecnologia dels Aliments [974]
2 documentos
165.
24 p, 1.1 MB Assaig de les propietats funcionals dels aliments en cultius cel·lulars. / Gascon Nogueras, Anna ; Bassols Teixidó, Anna Maria, dir. (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Bioquímica i de Biologia Molecular.) ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
2013
Graduat o Graduada en Ciència i Tecnologia dels Aliments [974]
2 documentos
166.
1 p, 368.7 KB Fisicochemical variables afecting the formation and ageing in caseinate gels. / Gutiérrez Mérida, Cristina ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
Dairy products are very important in the food industry, however it is less known to the public, the physical aspects of the milk, which must be combined naturally with the chemical and biological aspects. [...]
2013
Graduat o Graduada en Ciència i Tecnologia dels Aliments [974]  

Documentos de investigación : Encontrados 188 registros   inicioanterior157 - 166siguientefinal  ir al registro:
¿Le interesa recibir alertas sobre nuevos resultados de esta búsqueda?
Defina una alerta personal vía correo electrónico o subscríbase al canal RSS.