Results overview: Found 6 records in 0.01 seconds.
Research literature, 2 records found
Graphic and multimedia documents, 4 records found
Research literature 2 records found  
1.
83 p, 1.9 MB Regulació comunitària de l'etiquetatge alimentari : etiquetatge general i etiquetatge ecològic / Barcons Bou, Laia ; Martínez Quirante, Roser, dir. (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Dret Públic i de Ciències Historicojurídiques) ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Dret
Som el que mengem. L'alimentació és el nostre principal motor de vida i per això és important ser conscients de què ingerim. Les autoritats públiques administratives són les encarregades de regular i controlar en quines condicions ingerim aquests aliments. [...]
2021
Pla d'Estudis d'Administració i Direcció d'Empreses Dret [994]  
2.
64 p, 1.6 MB Elementos que favorecen e impiden la promoción de la producción ecológica en la Unión Europea. La coherencia de la Política Agraria Común, a prueba / Urrutia Mule, Oriol ; Martin Faus, Carlos, dir. (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Dret Públic i de Ciències Historicojurídiques) ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Ciències Polítiques i de Sociologia
La producció agroalimentària i la seva relació amb el medi ambient; l'èxode i el desenvolupament rural; el canvi climàtic; i la salut dels consumidors es troben cada vegada més presents en l'agenda internacional. [...]
La producción agroalimentaria y su relación con el medio ambiente; el éxodo y el desarrollo rural; el cambio climático; y la salud de los consumidores se encuentran cada vez más presentes en la agenda internacional. [...]
Agri-food production and its relationship with the environment, the exodus and rural development, the climate change, and the consumer health are increasingly present on the international agenda. What plans does the Common Agricultural Policy (CAP) of the European Union (EU) has in this regard? Following the latest published studies, organic production has positioned itself as an option to consider, but is it really a useful tool? This study analyses, on an academic, historical and institutional basis, the relevance and evolution of the CAP in relation to sustainability and contrasts the externalities of organic production methods with the main objectives and commitments adopted by the EU. [...]

2020
Grau en Ciència Política i Gestió Pública [818]
3 documents

Graphic and multimedia documents 4 records found  
1.
L'agricultura periurbana // Parc Agrari del Baix Llobregat / Universitat Autònoma de Barcelona. Grup de Recerca d'Agricultura, Ramaderia i Alimentació en la Globalització ; Universitat Autònoma de Barcelona. Fundació Autònoma Solidària
La producció d'aliments requereix d'espai agrícola, la major part del qual es troba en territoris rurals. Tanmateix, l'entorn de les grans ciutats també ofereix sovint possibilitats per conrear aliments, sobretot hortalisses: és el que es coneix com a agricultura periurbana. [...]
2017 (Alimentar Barcelona. Una mirada crítica al model agroalimentari de la ciutat)  
2.
La distribució i la comercialització d'aliments // Mercabarna / Universitat Autònoma de Barcelona. Grup de Recerca d'Agricultura, Ramaderia i Alimentació en la Globalització ; Universitat Autònoma de Barcelona. Fundació Autònoma Solidària
La distribució i la comercialització d'aliments conformen dues baules centrals del que anomenem cadena o circuit agroalimentari. Són tots els passos que tenen lloc des que els aliments són produïts (ja siguin frescos o processats) fins que arriben a la persona que els consumirà. [...]
2017 (Alimentar Barcelona. Una mirada crítica al model agroalimentari de la ciutat)  
3.
València agroecològica, que s'hi està coent? / Pérez, Josep M. ; Llaurant Barcelona ; Revista Soberanía Alimentaria, Biodiversidad y Culturas ; GRAIN ; Barcelona (Catalunya). Ajuntament
Xerrada realitzada el 27 de maig de 2016 al Casal de barri Pou de la Figuera, dins el cicle "Construint circuits de sobirania alimentària a Barcelona".
2016  
4.
Alimentació i transgènics / Vallmitjana Soler, Miquel ; Revista Soberanía Alimentaria, Biodiversidad y Culturas
Relació entre l'alimentació i els aliments transgènics.
2015  

Interested in being notified about new results for this query?
Set up a personal email alert or subscribe to the RSS feed.