Shakespeare a Catalunya
Aymamí Valero, Xavier
Vall, Toni, 1979-, dir. (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Mitjans, Comunicació i Cultura)
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Ciències de la Comunicació

Data: 2015
Descripció: 70 pag.
Resum: Han passat més de quatre segles des de la mort del geni de Stratford-Upon-Avon. Les seves obres perduren encara avui dia, i el panorama teatral català n'és un bon exemple. A través d'aquest treball vull mostrar com la figura de Shakespeare ha anat calant a Catalunya des dels nostres avantpassats fins a la societat d'avui dia, i per què segueix generant encara tanta passió.
Resum: Han pasado más de cuatro siglos desde la muerte del genio de Stratford-Upon-Avon. Sus obras perduran aún hoy en día, i el panorama teatral catalán es un buen ejemplo de ello. A través de este trabajo quiero mostrar como la figura de Shakespeare ha ido calando en Cataluña desde nuestros antepasados hasta la sociedad de hoy en día, y por qué sigue generando aún tanta pasión.
Resum: It's been more than four centuries since the death of the genius of Stratford-Upon-Avon. His works remain even today, i Catalan theater scene is a good example. Through this work I want to show as the figure of Shakespeare has taken root in Catalonia since our ancestors to today's society, and that still continues to generate much passion.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial i la comunicació pública de l'obra, sempre que no sigui amb finalitats comercials, i sempre que es reconegui l'autoria de l'obra original. No es permet la creació d'obres derivades. Creative Commons
Llengua: Català
Titulació: Periodisme [2501933]
Pla d'estudis: Grau en Periodisme [971]
Document: Treball de recerca ; Treball final de grau ; Text
Matèria: Shakespeare ; Teatre ; Catalunya ; Periodisme



70 p, 2.1 MB

El registre apareix a les col·leccions:
Documents de recerca > Treballs de Fi de Grau > Facultat de Ciències de la Comunicació. TFG

 Registre creat el 2015-09-17, darrera modificació el 2023-07-20



   Favorit i Compartir