visitant ::
identificació
|
|||||||||||||||
Cerca | Lliura | Ajuda | Servei de Biblioteques | Sobre el DDD | Català English Español |
Pàgina inicial > Documents de recerca > Estudis > Asfixia en el supermercado |
Data: | 2013 |
Resum: | Este informe se centra en un capítulo que es fundamental en la revisión del porqué del cambio climático: las responsabilidades del modelo agrícola escogido para la producción de alimentos. El objetivo es generar reflexiones, sobretodo en el mundo rural, y ampliar el abanico de acciones necesarias para frenar el cambio climático. Para hacerlo, es necesario diferenciar el modelo de agricultura industrializada, de monocultivos y ganaderías supercontaminantes, de la agricultura campesina o sostenible, la que "enfría el planeta". |
Drets: | Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original. |
Llengua: | Castellà |
Document: | Informe |
Matèria: | Sobirania alimentària ; Canvi climàtic i canvi global ; Comerç just ; Preu ; Biodiversitat i medi natural |
68 p, 3.1 MB |