Per citar aquest document: http://ddd.uab.cat/record/69877
Anàlisi del contingut en calci de la llet
Abella, Marc (Institut Mercè Rodoreda, l’Hospitalet de Llobregat)
Baenas, Albert (Institut Mercè Rodoreda, l’Hospitalet de Llobregat)
Fernández, Yolanda (Institut Mercè Rodoreda, l’Hospitalet de Llobregat)

Data: 2011
Resum: Es presenta un treball de recerca de segon de Batxillerat on s’han provat diferents tècniques analítiques per determinar el contingut en calci d’una llet comercial. Combinant diferents mètodes s’ha aconseguit trobar una forma ràpida, senzilla i eficaç de valorar el contingut en calci.
Drets: Tots els drets reservats
Llengua: Català.
Document: article ; recerca ; publishedVersion
Matèria: Treball de recerca ; Llet ; Calci ; Anàlisi química ; Trabajo de investigación ; Leche ; Calcio ; Análisis químico ; Research ; Milk ; Calcium ; Chemical analysis
Publicat a: Ciències: revista del professorat de ciències de primària i secundària, Núm. 18 (març 2011) , p. 5-8, ISSN 1699-6712

Adreça alternativa: http://www.raco.cat/index.php/Ciencies/article/view/242503


4 p, 285.0 KB

El registre apareix a les col·leccions:
Articles > Articles publicats > Ciències
Articles > Articles de recerca

 Registre creat el 2011-04-04, darrera modificació el 2016-06-11



   Favorit i Compartir