Date: |
2002 |
Description: |
3 pag. |
Abstract: |
Los solípedos han sido considerados históricamente en España como una carne de recurso o de consumo menor, siendo por lo tanto una especie de abasto de limitada comercialización. Actualmente, la mayoría de equinos de abasto son potros de aptitud cárnica producidos en cebaderos, mediante alimentos concentrados y paja que son sacrificados principalmente en Catalunya y en C. Valenciana. |
Rights: |
Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, i la comunicació pública de l'obra, sempre que no sigui amb finalitats comercials, i sempre que es reconegui l'autoria de l'obra original. No es permet la creació d'obres derivades. |
Language: |
Castellà |
Series: |
Inspecció veterinària d'escorxadors |
Document: |
Article ; Versió publicada |
Subject: |
Decomiso ;
Inspección sanitaria ;
Equinos ;
Condemnation ;
Health inspection ;
Equine ;
Comís ;
Inspecció sanitària ;
Equins ;
Carn de cavall -- Inspecció ;
Escorxadors |
Published in: |
ITEA. Información técnica económica agraria, Núm. 22 (2001) , p. 703-705, ISSN 0212-2731 |