Causas de decomiso en la inspección sanitaria de equinos
Fàbregas i Comadran, Xavier
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària

Date: 2002
Description: 3 pag.
Abstract: Los solípedos han sido considerados históricamente en España como una carne de recurso o de consumo menor, siendo por lo tanto una especie de abasto de limitada comercialización. Actualmente, la mayoría de equinos de abasto son potros de aptitud cárnica producidos en cebaderos, mediante alimentos concentrados y paja que son sacrificados principalmente en Catalunya y en C. Valenciana.
Rights: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial i la comunicació pública de l'obra, sempre que no sigui amb finalitats comercials, i sempre que es reconegui l'autoria de l'obra original. No es permet la creació d'obres derivades. Creative Commons
Language: Castellà
Series: Inspecció veterinària d'escorxadors
Document: Article ; Versió publicada
Subject: Decomiso ; Inspección sanitaria ; Equinos ; Condemnation ; Health inspection ; Equine ; Comís ; Inspecció sanitària ; Equins ; Carn de cavall -- Inspecció ; Escorxadors
Published in: ITEA. Información técnica económica agraria, Núm. 22 (2001) , p. 703-705, ISSN 0212-2731



3 p, 23.2 KB

The record appears in these collections:
Personal and institutional archives > Xavier Fàbregas > Meat inspection
Articles > Published articles

 Record created 2011-04-08, last modified 2021-08-22



   Favorit i Compartir