Per citar aquest document: http://ddd.uab.cat/record/89561
El CeRPTA de la UAB elabora un nou pa sense gluten
Normahomed, Israte (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments)

Data: 2006
Resum: Investigadors del Centre Especial de Recerca Planta de Tecnologia dels Aliments (CeRPTA) de la UAB han desenvolupat, per primer cop, un pa amb un 0% de gluten que supera amb escreix la qualitat dels productes actuals per a celíacs. El producte ha obtingut un 100% d'èxit a les proves realitzades. El resultat incrementa el valor nutricional del producte, augmenta la seva vida útil i li confereix una textura similar al pa tradicional.
Drets: Tots els drets reservats
Llengua: Català
Document: article ; divulgació ; publishedVersion
Publicat a: UAB divulga, desembre 2006, p. 1-2



2 p, 71.7 KB

El registre apareix a les col·leccions:
Articles > Articles publicats > UAB Divulga
Articles > Articles de divulgació

 Registre creat el 2012-04-30, darrera modificació el 2016-06-05



   Favorit i Compartir