Per citar aquest document: http://ddd.uab.cat/record/90526
Nou sistema per conservar líquids a temperatura ambient
Guamis López, Buenaventura (Centre Especial de Recerca Planta de Tecnologia dels Aliments (CERPTA-UAB))

Data: 2012
Resum: El Centre Especial de Recerca Planta de Tecnologia dels Aliments (CERPTA) de la UAB ha creat un nou sistema capaç d'esterilitzar i estabilitzar líquids mitjançant altes pressions que permet conservar-los llarg temps a temperatura ambient i reduir l'ús d'additius per conservar les seves característiques organolèptiques. La tecnologia protegeix, a més, els components bioactius dels aliments. Per comercialitzar-la, el CERPTA i la UAB han creat YPSICON, una nova spin-off de base tecnològica.
Drets: Tots els drets reservats
Llengua: Català
Document: article ; divulgació ; publishedVersion
Publicat a: UAB divulga, gener 2012, p. 1-1



2 p, 88.5 KB

El registre apareix a les col·leccions:
Articles > Articles publicats > UAB Divulga
Articles > Articles de divulgació

 Registre creat el 2012-05-29, darrera modificació el 2016-06-05



   Favorit i Compartir