Nou sistema per conservar líquids a temperatura ambient
Guamis López, Buenaventura (Universitat Autònoma de Barcelona. Centre Especial de Recerca Planta de Tecnologia dels Aliments (CeRPTA))

Títol variant: Nuevo sistema para conservar líquidos a temperatura ambiente
Títol variant: New system preserves liquids at room temperature
Data: 2012
Resum: El Centre Especial de Recerca Planta de Tecnologia dels Aliments (CERPTA) de la UAB ha creat un nou sistema capaç d'esterilitzar i estabilitzar líquids mitjançant altes pressions que permet conservar-los llarg temps a temperatura ambient i reduir l'ús d'additius per conservar les seves característiques organolèptiques. La tecnologia protegeix, a més, els components bioactius dels aliments. Per comercialitzar-la, el CERPTA i la UAB han creat YPSICON, una nova spin-off de base tecnològica.
Resum: El Centre Especial de Recerca Planta de Tecnologia dels Aliments (CERPTA) de la UAB ha creado un nuevo sistema capaz de esterilizar y estabilizar líquidos mediante altas presiones que permite conservarlos largo tiempo a temperatura ambiente y reducir el uso de aditivos para conservar sus características organolépticas. La tecnología protege, además, los componentes bioactivos de los alimentos. Para comercializarla, el CERPTA y la UAB han creado YPSICON, una nueva spin-off de base tecnológica.
Resum: The UAB Food Technology Plant Special Research Centre (CERPTA) has designed a new system capable of sterilising and stabilising liquids at high pressure, thus allowing them to last longer at room temperature and reduce the use of additives to preserve organoleptic qualities. The technology also protects the bioactive components of foods. To commercialise the product, CERPTA and UAB created YPSICON, a technology based spin-off company.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan aquestes es distribueixin sota la mateixa llicència que regula l'obra original i es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Llengua: Català, Castellà i Anglès
Document: Article ; divulgació ; Versió publicada
Publicat a: UAB divulga, gener 2012, p. 1-1, ISSN 2014-6388



Catlà
2 p, 88.5 KB

Español
2 p, 120.7 KB

English
2 p, 119.8 KB

El registre apareix a les col·leccions:
Articles > Articles publicats > UAB Divulga
Articles > Articles de divulgació

 Registre creat el 2012-05-29, darrera modificació el 2023-10-01



   Favorit i Compartir