Per citar aquest document: http://ddd.uab.cat/record/92625
Noves tecnologies per a un millor suc de taronja
Roig Sagués, Artur Xavier (Universitat Autònoma de Barcelona. Planta de Tecnologia dels Aliments)

Data: 2012
Resum: Investigadors del Centre Especial de Recerca - Planta de Tecnologia dels Aliments (CeRPTA) a la UAB estan investigant en l'aplicació de tecnologies alternatives a les tradicionals per obtenir aliments que siguin segurs i lliures de bacteris però que, a la vegada, conservin les seves propietats nutritives i sensorials. Aquest grup del CeRPTA ha estudiat la tècnica de la homogeneïtzació per pressions ultra-altes (UHPH) pel suc de taronja. Aquesta tecnologia pot ser una alternativa viable a la pasteurització habitual pels sucs de fruita, fet que afectarà molt menys les seves qualitats.
Drets: Tots els drets reservats
Llengua: Català
Document: article ; divulgació ; publishedVersion
Publicat a: UAB divulga, juny 2012, p. 1-1



1 p, 29.4 KB

El registre apareix a les col·leccions:
Articles > Articles publicats > UAB Divulga
Articles > Articles de divulgació

 Registre creat el 2012-07-09, darrera modificació el 2016-06-05



   Favorit i Compartir